#BlogXMas - Mine Favorit Skønheds Produkter i Julen

I dag vil jeg vise jer de produkter jeg har brugt mest her i December måned indtil videre og dem jeg så er gået hen og blevet ret glad for. Dette bliver også min "Månedens Favoritter" tror jeg - medmindre jeg vælger at lave et blandet indlæg senere. Men det ser vi til den tid.

● Jeg har ikke brugt liplinere i noget tid nu, men her i December har jeg været ret glad for at bruge disse to fra GOSH. Det er også mine to favoritter. Det er henholdsvis 002 Antique Rose og 003 Cardinal Red. Jeg bruger dem gerne sammen med en gloss.

● Vi fortsætter med GOSH og det er mine absolut favorit single eyeshadows. Jeg har et par farver mere end disse på billedet, men disse er dem jeg bruger mest. Vil meget gerne have flere farver, men det må komme med tiden. De er virkelig fantastiske! Og så koster de kun 39 kr stykket. Dem I ser her er 20 Black, 013 Sand og 003 Brown.

● Jeg har virkelig også nydt at bruge den L'Occitane Verbena Shower Gel jeg fik med i en Goodiebox for nogle måneder siden. Jeg elsker den! Som jeg også skrev i det indlæg, så ville jeg ønske at jeg havde fået den i en stor flaske.

● Jeg bruger også min MUA Mosaic Bronzer i farven Sunkissed Glow hele tiden. Den har en pink farve, som passer fint til Vinteren og kulden. Den giver en naturlig glød som jeg elsker. Og så elsker jeg bare generelt disse mosaic bronzere fra MUA. De er fantastiske.

● Jeg er også blevet helt tosset glad for den Molton Brown Body Wash jeg fik med i Beauty Boxen fra LookFantastic. Den dufter fantastisk af citrusfrugter og den er perfekt til årstiden og Julen. Tør næsten ikke bruge den, men jeg kan simpelthen ikke lade være.

● Min Super Skinny Serum fra Paul Mitchell er virkelig også blevet en del af mine faste ritualer når det kommer til mit hår her i Julen. Jeg har ikke brugt den i nogle år og da jeg fik taget mig sammen til at købe en ny, så har jeg brugt den uafbrudt lige siden. Mit hår bliver fantastisk blødt og jeg har virkelig savnet denne.

● Jeg er også blevet overraskende glad for den Flawless Matte Palette fra Makeup Revolution jeg fik fornøjelsen af at prøve for en lille måned siden. Den er seriøst god! Og så giver den en så mange muligheder, selvom det kun er matte øjenskygger, men der er både kolde og varme farver, så der er lidt til ethvert look.

● Jeg fik også en Marsk Mineral Eyeshadow i en Goodiebox sidste måned og jeg fik lavet et super lækkert look med den og siden har jeg bare været vild med den. Den fungerer super godt til mine blå øjne og det faktum at jeg godt kan lide en mørk og markant makeup, så denne er klart også at finde i mine julefavoritter. Et mørkt smokeylook med mørk sølvglitter er virkelig bare flot!

● Jeg bruger også min Miracle Hand Scrub fra Rituals meget her om Vinteren, og jeg er så glad for at jeg har købt en ekstra tube. Mine hænder elsker mig for det. *Hehe* Man får de blødeste hænder og der er da ikke noget bedre, vel? :D

● Efter sådan en håndscrub så kan man godt lige bruge liiiidt ekstra forkælelse til hænderne, så der kan jeg godt lide at bruge denne Orange Juice Hand Cream fra Naobay. Det at den dufter af appelsiner gør bare at jeg synes den passer helt perfekt til årstiden og duften hænger ved længe. Jeg er fan.

● En anden håndcreme jeg er blevet helt tosset med er denne Glazed Apple fra The Body Shop. Jeg er forelsket og jeg håber stadig meget at der dumper lidt flere produkter med denne duft over til mig via julegaverne. ;)

● Jeg bruger også gerne en del body scrub i badet, da huden trænger til en ordentlig rent og fugt. Og der må jeg sige, at jeg er blevet specielt glad for denne Appelsin og Kanel Body Scrub fra Yves Rocher. Grynene er perfekt i størrelsen, der er tilstrækkeligt nok af dem, og så dufter den faktisk ret godt. Den dufter ikke helt nok af appelsin når man lige bruger den, men bagefter kommer duften frem og det er simpelthen bare fantastisk.

Gitter, glitter og glitter! Jeg kan ikke gå igennem en måned uden glitter, og jeg har faktisk nydt at lege lidt med noget farvet glitter. Så selvfølgelig skulle de også med. Har brugt flere farver end disse I ser her, men tænkte at jeg godt kunne nøjes med at vise et par stykker frem. ;)

● Jeg er så ekstremt glad for at jeg fik købt mig en ny Mega Volume Collagene 24hr Mascara fra L'Oréal. Det har været min favorit mascara i en del år efterhånden og har ikke haft den i et par år, så nu var det altså på tide at få den i min makeupbag igen. Elsker elsker elsker den!

● Der er også to eyelinere jeg har brugt meget - eller har faktisk kun brugt disse når det kommer til den våde linje. Det er min GOSH Let's Twist Eye Liner i farven Carbon Black og min GOSH The Ultimate Eyeliner - With A Twist i farven Kind Of Blue. Fantastiske vandfaste eyelinere begge to til den våde linje, og når jeg en dag løber tør for den sorte, så skal jeg have købt den i sort i den jeg har i blå. Den sorte jeg har nu kan man nemlig ikke få længere.

● Derudover så er der også min skønne ansigts scrub fra JorgObé, men jeg har desværre ikke mere af den tilbage, så kunne ikke tage billeder af den - brugte det sidste i går. Men den har jeg virkelig nydt at bruge hele December måned og det er sådan en dejlig forfriskende fornemmelse man får af den. Det er den absolut bedste ansigtsscrub jeg har haft. Så det kunne være jeg skulle købe en mere eller to i det nye år. Kunne jo være man var heldig at den kom på tilbud et eller andet sted.


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Sleigh Ride" der er en grøn te med kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskatnød og peber. En af mine favoritter i denne te-kalender. Denne smager nemlig super meget af Jul.
Dagens pakkekalender er en Guld Barre fra Toms og jeg havde faktisk glemt alt om at jeg havde købt denne. Og OMG hvor er jeg glad for at de kom i dag. Mums altså! Hvid chokolade med knas.

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)