Mine Sorte Sneakers er næsten gået i opløsning

... Så derfor var jeg nødt til at skaffe mig et par nye af slagsen. Jeg kunne dog ikke finde dem jeg gerne ville have, så valgte de næstbedste. Jeg er ikke så meget for de store sølv-detaljer - ville gerne have haft de var 100% sorte - men jeg tror jeg kan leve med det, for nu.

Jeg havde ellers for 2-3 måneder siden købt et par jeg troede var fine, men selvom jeg købte en størrelse større end jeg selv bruger normalt, så var de for meget for små. Virkelig irriterende. Men sådan er det når man køber sko og tøj online - risikoen for at det ikke passer er stor. Medmindre man har prøvet det i en fysisk butik. Så jeg solgte dem billigt videre til min mor. Og nu har jeg så prøvet at købe et par igen.

Denne gang har jeg været lidt mere heldig med pasformen. De sidder overraskende godt, men da det ikke ligefrem er sneakers-årstid, så får jeg dem ikke brugt så meget før vejret bliver en smule varmere igen. Får dem nok brugt på tørvejrsdage, men ellers må jeg have dem liggende indtil vejret bliver bedre. Jeg har fundet dem billigt hos Spartoo, som jo efterhånden er blevet min foretrukne side at købe fodtøj på. Mest fordi jeg gratis kan sende min bestilling retur hvis det viser sig ikke at leve op til mine forventninger. Dét er sku dejligt. Fik det ikke gjort sidste gang jeg fik købt noget jeg ikke kunne bruge, men ellers har jeg benyttet mig af det tidligere.

Disse skal dog ikke sendes retur. :D De er skønne.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)