En ny lille ræve-ven :P

Som jeg skrev i mit indlæg i går, så var vi rundt i Viborg for at kigge og shoppe lidt. Havde spurgt min søster om ikke vi skulle kigge ned forbi Søstrene Grene nu hvor vi var deroppe, og den var hun helt med på. Og hvad skuede mit øje flere gange derinde? RÆVE!!!! Aih men for den da! Jeg kunne ikke tage hjem uden at få lidt med hjem med ræv på. Og halvvejs igennem butikken så jeg denne fluffy fyr ligge og kigge på mig nede i en spand med dens søskende. Han ville gerne med mig hjem, så det kom han selvfølgelig. Også selvom han var en smuuuuule dyr. Men han er det blødeste lille væsen, så jeg kunne altså ikke stå for ham.

Derudover fandt jeg nogle memoblokke med ræv på og lidt servietter i vintertema - også med ræve på. Så jeg fik stillet min ræve-sult en smule i weekenden. *Haha* I'm Happy!

6 kommentarer:

 1. De der memo-blokke er bare så søde.. :D

  SvarSlet
 2. Hej
  Så tilfældigvis dit opslag med et tøjdyr fra søstrene grene, altså ræven.

  Du vil ikke sælge den ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Åhhh nej sorry. Den bliver her hos mig. Det er den absolut sødeste af alle mine ræve jeg har. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)