Månedens Favoritter - November 2015

Havde næsten glemt at jeg skulle skrive dette indlæg, men det er nok også fordi der ikke har været de vilde favoritter denne måned. Men der er da lidt som jeg her vil vise jer og skrive lidt om. Der er et par gengangere fra sidste måned, og så er der også et par helt nye ting.

● Den første ting er min hår-serum fra Paul Mitchell. Jeg er virkelig glad for at jeg sidste måned besluttede mig for at købe en ny hjem, for mit hår bliver altså bare det mere lækkert ved brug af dette produkt. Håret bliver dejligt blødt, glansfuldt og dufter skønt. :D

● Jeg har også virkelig nydt disse makeup-brushes fra Real Techniques. Det er især de to her på billederne jeg har brugt mest. Jeg knuselsker min sculping brush som jeg bruger til bronzer og den anden bruger jeg gerne til highlight. De er ganske enkelt fantastiske og jeg kan varmt anbefale disse til alle.

● Jeg har virkelig også været glad for min Sunkissed Glow Bronzer fra MUA. Det er den perfekte farve til Efteråret og Vinteren da den har lidt mere lyserøde undertoner, som er oplagt til det køligere vejr i disse årstider.

● En af de helt nye ting er min Flawless Matte Palette fra Makeup Revolution. Jeg fik den i denne måned og jeg har brugt den lige siden. Mest for at teste den, men også fordi den har overrasket mig meget positivt. Jeg er vild med øjenskyggerne og pigmenteringen. Og så havde jeg ikke troet at jeg ville blive så glad for matte farver, men det må jeg sige at jeg er blevet.

● Jeg er også vild med min Dr. Rescue - Baby Lips promade fra Maybelline. Jeg bruger den hver dag og jeg har på intet tidspunkt haft tørre og sprukne læber fordi jeg netop har brugt denne så meget. Så jeg er stor fan og det har jeg været lige siden jeg købte den første for mange mange mange måneder siden. :D

● Jeg har virkelig også savnet min absolutte favorit mascara, så i November købte jeg min L'Oréal Mega Volume Collagene Mascara igen. Jeg har ikke haft den i snart.... et år tror jeg. Såå.... Det var på tide at få den i min makeuptaske igen. Synes dog ikke at formularen er den samme som før, men synes dog den er ganske fin stadig. Elsker især børsten. Der er bare et eller andet over den, som jeg elsker i forbindelse med mine vipper.

● Sidst men ikke mindst, så er der mine nye handsker fra eBay - Pote-handskerne. Jeg kunne ikke stå for dem da jeg fandt dem til små 17 kr. De kan fås i flere forskellige farver og jeg overvejer faktisk at købe flere hjem. De er simpelthen så lækre bløde og så er de jo bare super søde at se på. Såå.. Dem kan jeg varmt anbefale. Hvis I skulle være interesseret så kan I søge på "Cat Paw Mittens" på eBay. :D4 kommentarer:

 1. Ej hvor er jeg misundelig nu..
  Den der palette ser virkelig nice ud..
  Og jeg har længe gerne ville ha fat i det der pensler..
  Hvor har du købte begge dele henne??
  Drømmer mig væk til januar udsalg.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så lækker så kan varmt anbefale den. I November kunne du faktisk spare 10% på den, men det kan være jeg kan lokke en rabatkode ud af dem til Januar så du kan købe den der. :D Makeup brushene er nogen jeg enten har vundet eller fået i Goodiebox men de kan købes forskellige steder på nettet.

   Slet
  2. Hvor havde du købt paletten?
   Vil så gerne ha nogle matte øjenskygger.

   Har godt set de pensler flere steder, men det må vente til januar..

   Knus <3

   Slet
  3. Paletten har jeg skrevet om her: http://www.giz-blog.dk/2015/11/testing-makeup-revolution-flawless.html hvor der også er direkte link til den. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)