#BlogXMas - Familie Jule-Weekend

I weekenden var mine forældre og jeg i Jylland for at besøge min søster og hendes kæreste. Vi har nemlig en fast tradition hvor vi mødes weekenden op til December for at lave juledekorationer, og i år skulle det så være oppe hos dem. Og hold da op en hyggelig dag. :D Jeg fik ikke selv lavet en, da jeg ikke havde planlagt at skulle have en stående i år, så jeg endte med at lave en til min søster i stedet. Vi fik lavet fem i alt, som I også kan se på billederne herunder. Min søster fik lavet den med sne, hendes kæreste den med de orange lys, jeg den med adventlyset og så lavede min mor de sidste to - den med lyskæden og den med de røde fyrfadsstager. Alle fem meget forskellige men stadig meget fine. :D

Hvordan ser jeres juledekorationer ud i år? Send gerne et link i kommentaren til jeres billeder.


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Happy Holiday" der er en grøn te med kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskatnød, peber og granatæble. Den nydes i min fine snemandskop som jeg fandt i Søstrene Grene da vi var til Bloggertræf i Odense d. 31 Oktober. Dagens pakkekalender er en lille Lion-bar, som jeg vil guffi i mig imens jeg læser videre i min igangværende bog. Teen smager faktisk overraskende godt. Jeg putter godt nok honning i min te, da jeg ikke kan drikke dem rent, men hold da op hvor er jeg positivt overrasket. Så jeg behøver slet ikke at være så forsigtig med at kaste mig ud i nogle andre smage. :D

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

2 kommentarer:

 1. Meget smukke og hyggelige :-)
  jeg kan godt lide den med orange lys :-)
  God dag til dig fra mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det med de orange lys blev virkelig flot. :D
   Tak i lige måde smukke.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)