Første bog i 2016 - Humor og gnavne ældre mennesker

I aften starter jeg på en ny bog - nemlig denne "Min Mormor hilser og siger undskyld" af Fredrik Bachman. Jeg synes han er en fantastisk forfatter og jeg har virkelig følt mig underholdt af "En mand der hedder Ove" og "Britt-Marie var her". Så jeg ser frem til denne og håber den er lige så god som de andre. Elsker at han bruger gnavne ældre mennesker som hovedfigurer i sine bøger og at de er så .... typisk gamle mennesker med deres tvære humør og firkantede holdninger. *Haha*

Så jeg vil læne mig tilbage med min kop varme kakao med kaffe og karamel og et varmt tæppe og så vil jeg forsvinde ind i denne verden. :) Ha' en fortsat god Mandag aften alle sammen.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)