Den nye hårfarve

Som I nok har lagt mærke til, så er mit hår gradvist blevet mørkere igen efter årsskiftet, og nu har jeg nået den endelige farve. Det er stadig en smule mørkt, men farven falmer gerne efter noget tid. Jeg har savnet det brune hår og nu kan jeg langt om længe lege lidt mere med farverne når det kommer til makeup. Det er ikke ligefrem alle farver der fungerer så godt med blond hår, såå... nu har jeg igen frie tøjler. Det er virkelig dejligt. Nu skal håret bare have lov til at gro en masse igen. Savner nemlig også det dejligt lange hår jeg havde sidst jeg var mørkhåret. Så gro kære hår, gro!2 kommentarer:

  1. Du har godt nok noget skønt hår, og farven klær dig virkelig godt, glæder mig til at se flere makeuplooks😄

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)