Det nye år starter hårdt ud

Føler mig en smule... er ikke i det bedste humør her til aften. Spørg mig ikke hvorfor, men det var åbenbart slemt nok til, at jeg ikke kunne holde min maske på da jeg var nede forbi byen tidligere i dag. Der var i hvert fald en der gjorde mig opmærksom på at jeg så trist ud i dag og at det var tydeligt at jeg havde det svært psykisk. Ja så er katten da ude af sækken. Men jeg fik da ordet alt det jeg skulle udover de 7 opkald jeg skulle have overstået i dag. Så nu er der styr på lidt forskellige ting. Det giver en smule ro i hovedet. Men det er ikke nok til at give mig ro når det kommer til de mange behandlinger hos psykiateren jeg starter op på, mine mange besøg på sygehuset og hos lægen og alt det løse ved siden af. Det bliver 3 meget hårde måneder. Men forhåbentlig betyder det fremgang når det kommer til psyken samt en endelig diagnose?! Håber jeg.. Derudover så er det jo fordi jeg skal læres op i at sprøjte mig selv med min nye psoriasis-medicin, at jeg skal så ofte på sygehuset og så skal der også lige tjekkes op på mit blodtryk, blodprøver osv hos lægen. Det bliver da rart at få overstået, men det bliver bare en stresset periode når der skal ske så meget på samme tid.

Her til aften har jeg fået læst lidt og været lidt mig selv. Det kan jeg mærke at jeg havde brug for. Har også besluttet mig for at jeg i aften vil sidde og arbejde på et indlæg til "Se Mit Sind". Det er et emne jeg har tænkt meget over de sidste par dage, som selvfølgelig er noget der fylder meget for tiden. Det har fyldt meget i alle de år jeg har haft det, men det er især noget der påvirker mig i disse dage. Nemlig min Psoriasis. Så det bliver spændende at se hvordan det bliver taget imod inde på den anden hjemmeside.

Der sker ikke ret meget andet for tiden og derfor kan det godt være svært at finde noget spændende at skrive om herinde, men der kommer jo heldigvis lidt andre indlæg herinde også. Så håber ikke I mangler noget. :P Ellers må I sige til.

Jeg vil smutte og få skrevet indlægget til den anden side jeg skriver for, og så vil jeg læse noget mere indtil jeg skal ind under dynen. Kram til alle jer derude.

5 kommentarer:

 1. Husk at jeg er lige her Søde hvis du får brug for at snakke eller brug for at jeg får dig til at tænke på lidt andet. Glæder mig helt vildt til vi skal ses og kan bare mærke det bliver en skøn dag. Lige det vi har brug for.

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Det er bare svært at finde tid til ret meget andet end det jeg skal i forvejen /: Så det bliver svært at skulle finde overskud. Men jeg er glad for at vi har lavet aftaler og at vi skal ses. Bliver en dejlig dag på Fredag det er jeg også overbevist om. Er dog bange for sygehusbesøget, men bagefter bliver det rart.

   Slet
  2. Det er virkelig også mange ting du skal oven i hinanden. Så forstår godt du ikke kan finde en masse overskud.

   Jeg kan godt synes aftaler kan være belastende, men jeg ved at vores aftaler sammen altid er hyggelige, så selv om vi ikke har det store overskud, så er det altid hyggeligt når vi ses.

   Forstår godt det er skræmmende søde.

   Krammer <3

   Slet
 2. Når jeg nu ikke er i nærheden, så får du et *kram* herinde i stedet... savner dig SÅ meget <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! <3 Savner virkelig også dig. Det er hårdt at bo så langt væk fra de mennesker jeg holder mest af.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)