Min næste læsning : "The Vampire Diaries" og "Stefan's Diaries"

Når jeg er færdig med den bog jeg gik igang med i går, så skal jeg igang med en større serie igen. Denne gang er det en serie, som jeg har påbegyndt før, men bare aldrig fik læst færdig. Der er her tale om "The Vampire Diaries" af L. J. Smith. Men ikke nok med at jeg gerne vil læse den, så vil jeg også gerne læse "Stefan's Diaries", som jeg endnu ikke har læst. Nu har jeg alle bøgerne i de to serier, så nu vil jeg gerne have dem læst. Spørgsmålet er bare - hvilken skal jeg starte med? "The Vampire Diaries" eller "Stefan's Diaries"?

Jeg ser TV-serien i forvejen, men mange ting er ikke helt efter bøgerne, og kan faktisk ikke huske ret meget fra bøgerne, så det vil være rart at få det genopfrisket og finde ud af hvad det hele ender med, for så langt er vi ikke kommet i serien. Og det er ikke engang sikkert at de slutter på samme måde. Så det ser jeg frem til at finde ud af.

Når det kommer til "Stefan's Diaries" så startede jeg faktisk også med at se den serie, men... jeg gik hurtigt død i den. Derfor er jeg lidt bange for at bøgerne også taber mig lidt, men det er måske en god idé at starte med dem. Også fordi de foregår før historien i "The Vampire Diaries". Såå... Måske skulle jeg tage dem i den rækkefølge?

Hvad synes I?Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)