En dag i Odense med to skønne tøser

Så blev det Fredag, og dagen hvor jeg skulle på Odense Sygehus og have min første indsprøjtning. Jeg har været nervøs siden December, og havde også voldsomme nerver på i morges da jeg stod op. Jeg havde min skønne veninde på besøg i går, og vi besluttede os hurtigt for at hun skulle med til Odense i dag. Det betød så også at jeg ikke skulle bekymre mig om bussen og forsinkelser pga. snestormen, så det var super dejligt. Hun tog så med ind på Sygehuset og hun fik lov til at komme med ind til min samtale.

Jeg skulle som sagt have min første indsprøjtning og høre om hvordan jeg fremover selv klarer det. Og jeg må indrømme at længden på nålen ikke lige er min favorit, men den er heldigvis super tynd, så mærker den ikke når den går ind. Problemet bliver nok mest at jeg har rå nok i kroppen og styr på nerverne til at presse det ind langsomt nok. Men det bliver jo forhåbentlig nok en vanesag. Næste Fredag skal jeg så derind igen og prøve selv. Nervøs? Hell yearh! Men vil ikke bekymre mig om det før dagen. Nu har jeg bare nerver på mht. min første PTSD behandling på Torsdag. Puha!

Men nok om det. Jeg har haft en fantastisk dag sammen med min skønne veninde og .... endnu en veninde. :D Ja vi mødtes med Jeanette inde ved RosengårdCentret og vi fik virkelig hygget os.

Vi startede med at gå lidt rundt inden vi besøgte "Det Grønne Køkken", som Jeanette foreslog at vi skulle prøve, og hold da helt vimmer hvor er det lækkert! Og genialt! Det er en ta'-selv-salatbar hvor du kun betaler for det du øser op på din tallerken. Og lad mig lige pointere - der var så meget lækkert at det var svært at begrænse sig! Så ja jeg fik lavet mig en god stor portion. Men der var en masse friske salater, kød og andet tilbehør, så det er bestemt ikke sidste gang at vi gør det. Det er helt sikkert. Så det kan jeg varmt anbefale jer at prøve. Jeg har i hvert fald rettet min kærlighed i deres retning. :D

På et tidspunkt imens vi sidder og spiser opdager jeg en jeg synes ligner en gammel klassekammerat min veninde og jeg holder utroligt meget af, og vi ser hende kun bagfra, men jeg siger så at det kunne være vildt skægt hvis det viser sig at være hende. Men samtidig tænker vi også at hun da ikke har tid til at være i centret, når hun er ved at træne op til OL osv, men ikke særligt lang tid efter står hun med fronten imod os og min veninde og jeg flyver op og løber hen til hende. Det var sku hende! Hvad er chancen lige for det? Var virkelig morsomt og hold da op hvor var det rart at se hende igen. Vi har nu lidt på fornemmelsen at vi over det næste stykke tid til støde på flere af de skønne mennesker fra vores gamle klasse. *Hehe*

Inden vi så fortsatte vores osen rundt, havde Jeanette og jeg en tid hos en DoctorFisk-dame, så vi smuttede derud imens min veninde så osede lidt videre i centret. Så meget frem til dette og det var min første gang så var utroligt spændt samtidig med.

Førstehåndsindtrykket af stedet var ikke det bedste og det var ikke den mest varme velkomst man fik, samt at det virkede lidt... sløset? Vi skulle gøre alt selv og det var bare et stort rod, men jeg tænkte at det gik sku nok. Og så var det jo tid til at stikke fødderne ned til de der små kannibaler. Ohhh my en mærkelig følelse. Det kildede men det summede også helt vildt i huden når de gnaskede løs. Meget sær følelse, men faktisk også ret afslappende. Det var dog lidt anstrengende at sidde er sted hvor man ikke kunne læne sig tilbage, samt at vi sad og gloede ud på et lyskryds så vi sad og lignede to tosser når bilerne holdt stille og kiggede på os. *Haha* Men det var nu hyggeligt at prøve og Jeanette skal have mange tak for at have taget mig med. ;)

Derefter gik turen jo så tilbage til centret og så fik vi kigget lidt flere butikker. Jeg fik købt lidt te, bloklys, en håndvarmer og en mascara. Ville så have købt mig en voksenmalebog, da jeg også købte nogle små farveblyanter, men hvad glemmer jeg? At købe den skide malebog. *Haha* Og da vi så var forbi Føtex da vi kom hjem, så havde de ikke den jeg gerne ville have der. Typisk altså! Så må se om jeg kan finde den nede i byen på Torsdag når jeg alligevel skal derned forbi.

I Føtex endte min veninde og jeg med at rendt rundt i et par timer. Vi er altså nogle værre nogen med den tid der når vi ses. Og vi endte også med at støde på hendes mor flere gange derinde, og det var også virkelig rart lige at hilse på den skønne kvinde igen. Det går mere og mere op for mig hvor meget jeg har savnet den kontakt, så der kommer aldrig til at gå så lang tid imellem vi snakker sammen igen. Det må der bare ikke.

Har haft en virkelig fantastisk dag med to skønne tøser og det har givet mig det største smil på læben. Tak begge to og vi ses jo snart igen. ;) Jeg vil lave mig endnu en kop kvæde-te (så skøn te altså!), sætte guffen i skabet igen og stene lidt YouTube-videoer fra de sidste par dage inden sengetid. Total afslapningsdag i morgen, JA TAK!

4 kommentarer:

 1. Som altid, en fornøjelse at være sammen med dig.. Tak for nogle dejlige timer. :D

  Og forresten.. Hvis du har brug for at jeg kommer tidligere til Odense fredag og der sammen med dig på sygehuset, så skal du bare sige til. Jeg forstår godt hvis det er rigtig svært for dig at gå igennem selv..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var nogle virkelig lækre timer :)
   Jeg tror jeg klarer den Fredag, men skriver lige når jeg ved nærmere om tiden. Håber den kan blive rykket til en lidt senere. Ellers går jeg kold hjemme hos dig. :P Og det er ikke ligefrem planen.

   Slet
 2. Det ser SÅ hyggeligt ud! Og som sagt skriver du også bare en dag, hvis du vil have nogen med på sygehuset :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. :) Vi skal også snart ses. Så finder lige ud af det.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)