Min Store GOSH kærlighed & Nye Øjenskygger!

Jeg har altid haft en stor kærlighed til GOSH og deres produkter, og det var faktisk også nogle af deres ting der blev mine første makeup-produkter i min samling da jeg var helt lille. Jeg købte et par enkelte øjenskygger og en glitter og det var startskudet til min fascination af deres lækre produkter. Min samling er så også vokset markant siden. Har fundet en lille smule frem (og det er langt fra det hele), samt mine nye øjenskygger.

Øjenskyggerne har jeg måtte skaffe online, da det til min store forfærdelse blev gjort mig opmærksom at de ikke længere bliver solgt i de butikker der forhandler med GOSH's produkter. NEEEEEJJJJJ!!!! Det var simpelthen noget af det værste der kunne ske. Men de har dem stadig inde på deres online-shop, så dér kan man stadig købe dem. Problemet er så bare at min computer laver rod i den når jeg skal til at betale på deres site. Jeg kan nemlig ikke vælge kort-type til betaling så jeg kan aldrig gennemføre min ordre. Derfor måtte jeg slå mig sammen med Jeanette, som gerne ville prøve nogle af dem, og købe mine igennem hendes ordre. Så jeg fik to nye farver hjem og en ekstra af den jeg bruger mest.

Det er deres single eyeshadows jeg snakker om. De kalder dem Mono Eye Shadows og de findes i en del forskellige farver. Der er selvfølgelig nogle farver der er udgået og deres Glamorous Eye Shadows kan man vist ikke få længere, men dem de har nu elsker jeg virkelig også. De 5 farver jeg altid har haft i min samling er 003 Brown (Mono), 013 Sand (Mono), 20 Black (Glamourous), 016 Aubergine (Mono) og 19 Navy Blue (Glamourous).
De to nye farver jeg har fået i min samling er 009 Copper og 004 Metallic Grey. To virkelig smukke farver. Og når jeg får mulighed for det igen, så skal jeg også have den hjem der hedder 011 Dusty Green. Men så har jeg også dem jeg kan se mig selv bruge.

De koster 39,95 kr stykket, så det er heldigvis noget alle kan være med på.

Noget andet jeg så har gået og tænkt over i flere år, er at jeg gerne ville prøve deres 22 Eye Shadow Palette. Øjenskyggerne deri er meget mindre, men der er som sagt 22 forskellige farver. Jeg har ledt efter den de sidste par uger, men det er åbenbart kun en sæson-varer, så jeg har ikke kunne teste kvaliteten af pigmenteringen osv, men jeg besluttede mig for at købe den alligevel hvis jeg kunne finde den. Og som sagt så kan jeg ikke gennemføre mine køb på deres site, så jeg måtte se om jeg kunne finde den på eBay til nogenlunde samme pris, og det kunne jeg heldigvis. Skulle slippe 3 kr mere end den alm. pris, men det er så lidt at det ikke gjorde den store forskel for mig.

Har så lige fået den hjem i dag og derfor ikke rigtig fået testet øjenskyggerne ordentligt endnu, men det regner jeg med at få gjort en gang i næste uge. Paletten har en virkelig lækker størrelse og den passer perfekt i en makeup-taske så man kan have den med på farten. Og der er nogle virkelig skønne farver i den. Kunne måske godt mangle nogle varmere og mere orange farver, men så er det jo godt at jeg har købt sådan en i deres Mono'er. ;)

GOSH er et lækkert brand med gode kvalitets-produkter til billige(re) penge som jeg varmt kan anbefale alle. Jeg bliver aldrig træt af dem og jeg vil altid have en stor plads i hjertet til netop GOSH. Min første store kærlighed som jeg tager med mig i graven.

2 kommentarer:

  1. Den er altså virkelig flot den palette :D.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er den nemlig ja :D Håber den er lige så god som den ser ud.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)