En knapt så aktiv Søndag

Har forsøgt at komme igang med noget praktisk i dag, men det er ikke gået helt så godt. Er i et lidt mærkeligt humør, så det er kun meget små ting jeg har fået ordnet. Men det er også svært at få lavet ret meget på en Søndag, så alt der hedder telefonopkald, indkøb og andre ting der kræver at man kan komme i kontakt med folk, det må vente til i morgen. Men har da fået påbegyndt en ny bog, og jeg valgte at gå igang med "Stefan's Diaries", da det er bøger der foregår inden "The Vampire Diaries". Det er jo nogle små tynde bøger, så dem er jeg nok hurtig igennem, medmindre de ikke fanger mig. Men det tror jeg nu ikke bliver noget problem. Er uroligt glad for at jeg valgte at købe alle bøger i begge serier da der var tilbud på både CDON og Amazon.

Ville egentlig også gerne have farvet håret i dag, men det kom jeg helt fra igen, da jeg blev spurgt om jeg kunne være klar til at blive hentet kort tid efter, så jeg pakkede lige hurtigt en taske og noget vasketøj og så gik turen ellers ud til de gamle. Skulle jo have spist hos dem i går, men det måtte jeg så rykke til i dag i stedet for. Slet ikke dårligt.

En helt okay afslutning på weekenden. Så starter en travl uge op i morgen. Jeg føler mig slet ikke klar til det, men vil se om ikke jeg kan blive mentalt klar til det. Jeg kan jo ikke helt ignorere at det nu er 2016 og ikke længere December. Er jeg den eneste der stadig har lidt svært med det med at skrive 2016 i stedet for 2015? Er jeg den eneste der endnu ikke er helt klar til at et nyt år skal starte? Jeg synes det er groft at tiden går så stærkt. *Hehe*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)