Holder Søndag på en Lørdag igen

Har haft lidt problemer med mit lår siden i går. Er stadig lidt øm efter indsprøjtningen, men der er også gået betændelse i nogle sår Cosmo har givet mig, da han satte kløerne i mig i går morges. Så jeg har ikke kunne gøre ret meget i dag. Men har i stedet fået hygget en del med Prinsen, set lidt serieafsnit og endda fundet et par nye serier jeg skal kigge nærmere på. Er igang med de første par afsnit af "The Shannara Chronicles", derefter har jeg et afsnit af "Angel from Hell" og "Shades of Blue" jeg skal kigge på. Om de to sidste er noget for mig, ved jeg ikke, men den første kan godt vise sig at falde i min smag. :) Masser af fantasy, magi og mystik. Elsker det!

Så jeg vil læne mig tilbage i det bløde og putte videre. Har også en ny bog jeg vil begynde på når jeg hopper i seng. Holder vist Søndag på en Lørdag igen. ;)

4 kommentarer:

 1. Jeg har virkelig også bare slappet af dag og føler næsten også at det er søndag. Men det er også okay at holde to søndage engang imellem.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan ikke holde Søndag i dag. Planerne for i går er rykke over til i dag. Så holder Lørdag i dag. :P

   Slet
 2. Hvilke serier følger du ellers med i? Jeg savner lidt inspiration til nye serier, som jeg kan følge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Puuuha. :D Jeg følger med i rigtig mange. :) Har faktisk planer om at lave en liste her en af dagene her på bloggen, så hold øje. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)