Månedens Favoritter - Januar 2016

Januar er forsvundet på rekordtid, og det er nu blevet tid til at kigge på de ting, jeg har brugt mest i Januar, og som jeg har været specielt glad for. Men fordi måneden er gået stærkt, så har der ikke været så mange ting, så det er begrænset hvad jeg kan vise frem denne gang.

Vi springer ud i det og starter med to ting som jeg ikke kan undvære når det kommer til makeup, og det er mascara og eyeliner. Jeg købte en ny mascara i Januar, da jeg synes den lød interessant, og jeg er på ingen måde blevet skuffet. Den lover at "farve" vipperne over noget tid, men det ved jeg nu ikke helt om jeg tror på at den gør. Men det der har overrasket mig er selve børsten på den. Den er firkantet! I kan ikke se det på billedet, men den er faktisk overraskende god. Jeg er i hvert fald imponeret over den.

Når det kommer til de eyelinere jeg har på billedet, så er de faktisk blevet nogle af mine absolutte favoritter når det kommer til den våde linje. Det bedste er at de er billige og så holder de altså utroligt godt på mig. Så jeg har planer om at købe dem i flere farver med tiden. Har nu den sorte og en smuk mørkeblå.

En af mine absolutte favorit TV-serier fra min barndom startede op i Januar igen. Efter over 20 års pause får vi glæden af at blive genforenet med Scully og Mulder i "The X-Files". Jublen ville ingen ende tage, heller ikke selvom det kun er meget få afsnit de kommer med. Mit paranormale hjerte banker på livet løs. :D

Jeg er også begyndt at gå en del med smykker, og dem jeg har gået mest med ser I på billedet her. Der er mit skønne ur fra Skagen Danmark som jeg er så utroligt glad for at have fået. Det har den perfekte størrelse og så er der lidt bling-bling over det - hvilket jo er perfekt til mig. :D

Derudover har jeg også gået meget med mit armbånd med onyx perler, min ring med en sort sten, min halskæde med et pendul af klar bjergkrystal og så er der mine hjemmelavede øreringe med små prismer. Jeg elsker simpelthen den kombination. Jeg er begyndt at gå mere med mine smykker med krystaller og har også et par stykker på vej med posten. Der er bare et eller andet magisk over den type sten.

Det kommer nok ikke om nogen overraskelse, at jeg også har valgt at tage mine voks tærter med i dette indlæg. Jeg er så glad for at jeg tog skridtet og købte nogle stykker hjem. Elsker duftlys og dette er så fin en måde at prøve nogle forskellige dufte på. Elsker dem!

Jeg har også været ret så glad for den læbestift jeg købte fra Kate Moss serien hos Rimmel London. Den farve jeg er faldet pladask for er ”08 Timeless All”. En smuk nude mauve farve som er perfekt til hverdagsbrug.

Jeg holder mig normalt til et par faste te-varianter, men i Januar valgte jeg at prøve en ny. Duften mindede mig nemlig om en af dem der gemte sig i min te-julekalender i December måned. En af dem som forelskede mig i. Og beslutningen var den rigtige. Valget faldt på en kvæde te og den smager nøjagtig som den fra julekalenderen. Så jeg er helt oppe i skyerne. Og det bedste ved det hele er at den fra Vores er dejligt billig, så jeg skal ikke spare på det. :)

Jeg har også været helt tosset med at få mit mørke hår tilbage. Jeg har virkelig savnet det. Så det var en skøn beslutning og jeg har på ingen måde fortrudt. Nu kan jeg endelig lege lidt mere med farverne når det kommer til makeup og tøj.

Og så blev jeg altså også nødt til at inkludere mine GOSH øjenskygger. Jeg købte mig et par nye farver i Januar og dem har jeg virkelig elsket. GOSH kan altså bare det der med øjenskygger. Havde jeg pengene til det, så købte jeg alle farver og et par ekstra af dem jeg bruger mest. :D De koster 40 kr stykket, men der er en del farver, så det kan hurtigt blive dyrt. Men kan varmt anbefale dem. Det er klart dem jeg foretrækker når det kommer til øjenskygger.

Sidst men ikke mindst, så har jeg hørt et bestemt nummer mange gange i Januar måned. Det har altid kunne få mig i godt humør - især på mine busture til Odense. Der er her tale om Sigala med sangen "Easy Love". Det er et nummer jeg er sikker på bliver et hit hos mig til Sommer.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)