Nogle dage er bare nemmere end andre

Dagen i dag har været lidt af en gråzone for mig. Natten har været virkelig urolig og jeg fik derfor ikke sovet særligt godt. Det betød også at jeg endte med at komme mange timer for sent op i dag. Har dog forsøgt at være lidt praktisk alligevel men det hele har foregået i en form for tåge. Jeg har ikke haft nogle tanker, nogle følelser eller i det hele taget nogen reaktioner på noget som helst. Har bare været totalt tom. Har ingen anelse om hvorfor, men er glad for at dagen nu snart er ovre, så jeg kan starte på en frisk i morgen - og forhåbentlig være i langt bedre humør. :D

Én positiv ting har jeg dog fået ud af dagen i dag. Eller tror det ender med at være positivt. Jeg har længe irriteret mig over at mangle et sted at optage videoer fra. Altså et sted hvor jeg kunne have en hyggelig baggrund bag mig, som ikke bliver for rodet og kedelig. Jeg har jo været afhængig af at kunne sidde foran et stort vindue, og når jeg gør det, så er der intet hyggeligt ved mine baggrunde. Min lejlighed giver mig ikke muligheder for det, og da jeg ikke ejer store dyre lamper og softboxe, så er mulighederne begrænset.

Men jeg har leget lidt med en opstilling med mine små lamper tidligere i dag, og hvis jeg kan finde en smart måde, at lave en hvid flade på bag lamperne, så tror jeg muligvis, at jeg kan sidde et andet sted og stadig have godt lys. Men det skal lige testes noget bedre inden jeg beslutter mig for det. Det kræver nemlig at jeg helst ikke ender med uheldige skygger, for det ville ikke være særlig charmerende i mit allerede aldrende ansigt. Man er jo ikke ung længere. Men det kan være jeg tester det i den kommende uge.

Nå.. Men nok om det. Jeg vil smide mig på langs i sofaen med en bog og lidt sødt til ganen. Håber I derude har haft en god weekend og er klar til en ny men ret så grå uge. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)