Det er farligt ikke at kunne sige nej til sygt gode tilbud

Jeg endte ude hos mine forældre i dag alligevel, da de inviterede på aftensmad og tilbød at komme og hente mig, da de alligevel skulle i Føtex. Så jeg fik pakket lidt ting og gjort mig klar. Og det var super heldigt at jeg tog med dem i Føtex og hjem til dem bagefter. Jeg fandt nemlig ud af at Føtex havde tilbud på nogle bøger jeg har ville have i mange år, men aldrig fået taget mig sammen til at købe, når de var på tilbud tidligere. Det har nok mest skyldtes, at de aldrig har haft alle seks på én gang, men i dag købte jeg altså de tre de havde. Er dog en smuuuule irriteret over, at jeg ikke ventede med at købe dem til vi kiggede på Bilkas hjemmeside, for der fandt vi dem faktisk billigere. MEN! Så købte jeg de sidste tre derinde. Så jeg endte ud med at få seks bøger til ca. 160 kr. Meget tykke bøger og bøger der koster KASSEN normalt. Så jeg er super tilfreds! Jeg lover at blogge om dem, når de sidste tre kommer med posten i næste uge.

Men jeg blev som sagt inviteret på aftensmad i dag. Den stod på flæskesteg med det hele og det er normalt ikke noget jeg gider stå og lave herhjemme når jeg bare er mig selv. Og så fik vi snakket om hvad vi skal have i næste weekend - ja skal derud næste weekend også. Min søster kommer nemlig til Fyn!!! Eller det er i hvert fald planen. Det kan hurtigt ændre sig. Men jeg savner hende virkelig, så jeg håber inderligt at hun kommer.

Nå... Klokken er blevet mange og jeg burde være hoppet i seng for en time siden, men faldt lige over lidt videoer på YouTube som jeg lige skulle se først. *Haha* Det er vist meget godt at det er Lørdag, og at jeg ikke skal nå noget specielt i morgen. Men smutter nu alligevel. Håber I har haft en fantastisk Lørdag. ;)

2 kommentarer:

  1. Hvis man nu må gætte, er det hulebjørnens klan serien😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Ding ding ding ding! :D Du har gættet rigtigt. ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)