Tilbageblik på Mit År 2015

Et helt år er nu gået og det er blevet tid til at kigge tilbage på mit 2015. Her vil jeg danne et overblik over hvad jeg har været igennem både IRL men også på bloggen.

Januar
Jeg fejrede Nytår alene da vi gik ind i 2015 og det nød jeg faktisk. Ingen fulde mennesker, ingen svineri, ingen larm... Bare mig, Prinsen og hygge på computeren, med lidt kreativt og noget lækker mad. Kunne ikke have været en bedre aften.

Januar blev også året hvor jeg besluttede mig for at prøvet det der kaffe-noget igen. Da jeg var yngre (yngre end en teenager) drak jeg kaffe, men har ikke gjort det siden. Smagen sagde mig bare ikke noget, så for at kunne sige "ja tak" til café-invitationer, så tænkte jeg at jeg blev nødt til at se om jeg kunne vænne mig til smagen. Og det er gået meget godt synes jeg. :D

Det blev også måneden hvor jeg fik lavet min allerførste zendoodle/zentangle. Havde slet ikke regnet med at det ville være så afstressende. Men det er fantastisk. Kan kun anbefale andre at prøve det.

Februar
Februar blev måneden hvor jeg købte min allerførste smoothieblender. Forstår ikke hvorfor jeg ikke skaffede mig en noget før, for hold da op hvor er den fantastisk! Jeg elsker smoothies, så det var det perfekte køb for mig. Og den har været flittigt brugt lige siden.

Desværre var Februar også måneden hvor mit Sony Nex-3N kamera afgik ved døden. Cosmo havde skubbet det på gulvet tidligere på året og pludselig en dag ville linsen ikke køre ud længere. Så jeg måtte desværre indse at jeg ikke havde mit vlogging-kamera længere.

Det var også i denne måned at der var terror-angreb her i Danmark. Det kommer bare tættere og tættere på hele tiden og vi må efterhånden vænne os til at det er den verden vi nu bor i.

Jeg har ikke haft en rigtig jakke siden jeg var helt lille, men i Februar besluttede jeg mig for endelig at købe en. Så jeg blev nu ejer af en rigtig og ret så lækker jakke. :D Bedste beslutning ever.

Marts
Marts blev måneden hvor jeg fik købt mig en bænk ud til altanen så der kunne blive mere hyggeligt og perfekt til Sommeren. Nu er der virkelig lækkert derude og kan nu få en masse hyggelige stunder derude med en bog i den ene hånd, noget lækkert til ganen og en kat på skødet. ;)

Marts måned bød også på solformørkelse, jævndøgn og nymåne på en og samme dag. Virkelig fantastisk sammentræf. Det sker ikke særlig tit, så det var jeg glad for at opleve.

April
I April fik jeg ændret lidt på indretningen i stuen. Fik mig endelig et nyt TV-bord. Var efterhånde ret godt træt af at have stof hængende foran på den rumdeler jeg brugte før, da Cosmo gik og rev og bed i det hele tiden, så det så efterhånden forfærdeligt ud. Så det var på tide at få noget andet. Fandt så det nye billigt på nettet. Det er brugt, men det gør mig intet.
Fik mig også en ny gulvlampe til hjørnet over ved sofaen. Har ikke haft en i mange år, så det var faktisk ret fantastisk at få mig en igen. Har manglet en længe.
Og sidst men ikke mindst, så fik jeg også købt mig en rumdeler. Har alt for mange bøger efterhånden, så der var hårdt brug for en mere. Nu er min stue super fin og jeg elsker at jeg har så meget plads til de skønne værker. :D

I April deltog jeg også i mit andet Read-A-Thon og jeg havde en super hyggelig dag. Elsker at man dedikere en hel dag til læsning. Det kan man da ikke sige nej til, vel?

Maj
Maj måned gik overraskende hurtigt. Der skete ikke det store, men fik da hygget med familien på min fødselsdag, sås med min søster et par gange i løbet af måneden, var med på min første skralde-tur og så blev der ellers bare læst en del og hygget. Ikke det store at se tilbage på.

Juni
I Juni kunne jeg fejre 20 år som hjemmeside-ejer og 17 år som personlig blogger. Utroligt at tiden går så stærkt! Men sådan er det når det er noget man elsker. Så flyver tiden bare forbi en og inden man når at se sig om, så er der gået mange år. Men det er jo godt med erfaring, ik? ;)

Min far elsker at fiske og min søster's kæreste synes også det er lidt interessant, så da de en dag i Juni ville ud og fiske hoppede jeg med. Ville se hvad det gik ud på og fik da også prøvet at svinge stangen et par gange. Ikke med det store held, men mine kast var da gode.

I Juni stod den også på en masse familie-hygge. Min søster og hendes kæreste var en del gange på Fyn og det var simpelthen bare så hyggeligt. Vi fik slikket en masse sol, hygget med lidt DIY's, kigget på loppemarkeder og ellers bare hygget som vi plejer.

Jeg besluttede mig også for at gøre mit hår gradvist lysere denne sommer, så i købet af denne måned lavede jeg en masse reflekser i håret, samt brugte noget sun-kiss-creme som lysnede håret en smule for hver gang jeg brugte det. Det var en lang process, men det var den mest skånsomme metode.

Juni var også måneden hvor jeg for alvor begyndte at lave små ting (klippe-klistre) til min kalender så jeg kunne være mere kreativ og dekorere den uge for uge. Det tog mig en masse tid og der gik mange dage på dette projekt, men det skabte stor interesse verden rundt for mine hjemmelavede ting og det var dejligt at blive bekræftet i at det man laver rent faktisk er super lækkert. :D

Juli
Juli blev måneden hvor mine kreative udskejelser skulle sættes på prøve. Jeg skulle nemlig vise mine dekorationer og kreationer i min kalender. Det er stort i udlandet og jeg må sige at rosen ingen ende ville tage. Jeg viste at man sagtens kan være med i den "Planner Gruppe" uden at skulle købe sig fattig i klistermærker, men at man kan lave noget selv og få et resultat der er mindst lige så flot som dem med klistermærker ender ud med. Så der har været stor interesse for det jeg laver lige siden.

August
I August måned hjalp jeg Kræftens Bekæmpelse med at gøre de små opmærksomme på solen og dens farlige stråler. Jeg tilbød at hjælpe med at dele de fine armbånd ud til en masse børn i byen, og det var utroligt grænseoverskridende men også ret spændende.

Jeg fik denne måned også langt om længe købt mig en printer og en DVD-afspiller. Jeg har ikke haft en printer siden jeg boede i min første lejlighed og det er efterhånden mange år siden og min DVD-afspiller brændte sammen året før og siden havde jeg ikke kunne se film. Så nu var det på tide at få købt dem. :D

August blev også måneden hvor der blev besluttet at vi igen skulle arbejde på at få et Bloggertræf på benene. Vi fik ikke holdt et året før, så nu var det på tide, og heldigvis var Jeanette frisk på den idé. Så vi gik igang med at planlægge og lufte idéen for de andre bloggere.

Prinsen fyldte 6 år denne måned også og han blev rigtig forkælet. Tænk sig at der allerede er gået så lang tid? Har haft ham fra han var 8 uger, så har haft en del år med ham efterhånden og han betyder utroligt meget for mig. Han er sku lækker.

September
Fik langt om længe købt mig et nyt kamera jeg kunne vlogge fra og tage lidt billeder. Det var lidt smådyrt, men det er det værd.

I September startede jeg på Mindfulness kursus. Det var meget angstprovokerende, men jeg var nysgerrig og gav det en chance. Så måtte tiden vise om det var det rette tidspunkt for mig at starte på det på.

Det var også tid til at starte en ny indsamling op til Knæk Cancer. Det er en fast tradition vi, Jeanette og jeg, har gang i, så i år skulle ikke være en undtagelse. Vi havde håbet på at få en masse penge ind, men desværre endte det ikke sådan i Oktober da det store Knæk Cancer Show blev sendt. Vi blev ret skuffet, så nu må vi se om vi gentager det næste år.

I September hoppede jeg også med på "The Power of Makeup"-challengen. Og sikke da en masse respons jeg fik på det på Instagram. Jeg er super glad for at jeg tog modet til mig og deltog, for det var også min måde at repræsentere psoriasis-ramte på.

Jeg var også til mit første event som skønhedsblogger i September og det foregik i Magasin i Odense, hvor Clinique ville vise deres nye stand og sortiment frem. Havde slæbt Jeanette med og vi endte ud med at have en super hyggelig dag. :D

Jeg har ikke været på Egeskov i en del år efterhånden når de har afholdt Egeskov Marked, men i år besluttede Jeanette og jeg at vi skulle afsted. Så vi tog afsted og traskede rundt i mudder, regn, menneskevrimmel og lækre boder. Havde glemt hvor meget jeg nød at være på Egeskov Marked, så jeg er glad for at hun ville tage med mig.

Endnu et specielt naturfænomen viste sig i September måned, men desværre fik jeg ikke sat vækkeuret så jeg kunne komme op og tage billeder af det, men en nat i September havde vi hvad der hedder en unik blodrød super-høstmåne. Øv øv øv! Men fedt så det ud når man kigger på de billeder andre fik taget og smed på nettet.

Oktober
I Oktober valgte jeg for første gang at have #Blogtober her på bloggen. Et Efterårs-inspireret indlæg hver dag i hele Oktober. Det var svært at finde inspiration til alle 31 indlæg, men synes selv det blev super godt i sidste ende. Så det vil jeg gerne gentage fremover.

Knæk Cancer og TV2 var forbi Faaborg i Oktober i forbindelse med Knæk Cancer indsamlingen, og det var Jeanette og jeg lidt nysgerrige over at se hvordan foregik, så hun kom på visit og så smuttede vi ned til byen for at se hvad de havde fundet på. Vi var dernede i en del timer og det var hundekoldt, men spændende.

I Oktober blev jeg også en fast del af "Se Mit Sind"-bloggerteamet. Jeg fik skrevet et par indlæg på deres site indtil det desværre gik ned igen på ubestemt tid. Nogle problemer var skyld i at sitet nu står lidt på standby, men vi håber alle at det snart er oppe at køre igen, da det er rart at have et fristed hvor man kan tale åbent om sin sygdom uden nogle ubehagelige overraskelser.

Jeg havde også mit første møde med psykiateren i Oktober måned og jeg var utroligt nervøs. Og det overraskede mig meget at han nævnte at jeg nok har noget ADHD eller ADD og helt klart lider af PTSD. Det havde jeg slet ikke set komme, men... ja nu må tiden vise hvad der skal ske. Første behandling skal jeg til i Januar, så det bliver spændende.

Sidste dag i Oktober var også Bloggertræf-dagen. Vi havde en helt igennem fantastisk dag og der mødte mange skønne bloggere op. Det var dejligt at møde en masse nye og gå endnu en fantastisk oplevelse ud af det.

November
November måned var i starten fuld af indlæg med indholdet af vores goodiebags vi havde fået sammensat til alle deltagerne til Bloggertræffet. Der var utroligt mange ting! Så jeg var lidt stolt af vores arbejde. Det var dog noget af en omgang at sluge, så ved ikke om vi finder lige så mange ting til næste år. Det blev måske lige lidt mere end rigeligt. :D

Det værste terror-angreb siden 9/11 skete også i November måned. Paris' gader blev angrebet af op til flere terrorister og skød rigtig mange uskyldige mennesker. Det var ganske forfærdeligt. Forstår ikke hvordan folk kan være så skrækkelige og helt igennem følelseskolde og kyniske. Føj for fanden!
Jeg fik i denne måned også langt om længe også lavet de sidste to looks jeg manglede for at have alle looks færdige i min "The Hunger Games"-serie. Det passede med at det skete op til premieren på den sidste film. Så jeg var glad. :D

I November var jeg også i Jylland med mine forældre for at besøge min søster. Jeg havde ikke set den lejlighed de bor i lige nu, og der har de altså boet i 2½ år, så det var på tide. :) Vi fik julehygget, shoppet og bare nydt hinandens selskab. Super hyggelig heldags-tur.

December
I December havde jeg igen valgt at have Julekalender her på bloggen, og det viste sig at være en succes. Mange var positive omkring den og det varmede virkelig mit hjerte. Dog ville jeg ønske jeg havde haft mulighed for at give lidt mere til mine besøgende, men tiden var knap samt at jeg ikke havde været ude og trække i tøjlerne flere steder. Det regner jeg dog med at prøve at gøre i det nye år. Vil så gerne give noget mere igen.

Det blev også året hvor jeg ikke skulle holde Jul sammen med min søster. Det var helt forkert, men forhåbentlig skal vi det i det nye år. Må tiden jo selvfølgelig vise.

Jeg holdt igen dette år Nytår for mig selv og havde en hyggelig aften. Havde fred og ro og kunne gøre det hele i mit eget tempo. Lige hvad jeg havde brug for. Der skulle nemlig lades op til det nye år.

Generelt om året 2015

2015 blev året hvor der for alvor blev taget hånd om min sygdom. Jeg blev henvist til en psykiater og var på et par forskellige kurser. Der er endnu ikke blevet fundet en årsag eller diagnose til mig, men vi arbejder på det. Hellere det tager noget tid end at man tager for hurtige beslutninger og ender med at tage fejl.

Det blev også året hvor jeg fik set en del til Jeanette. Vi har rigtig hygget os i år, og jeg er så glad for at jeg har fået så godt et venskab sammen med hende. Håber det fortsætter mange år endnu og at vi får lige så mange hyggelige stunder sammen fremover.

Det var også i 2015 hvor jeg havde flest problemer med mit internet. Mange måneder med problemer dagligt var ved at gå mig så meget på at jeg kunne slå nogen ihjel. Vi kunne ikke finde problemet og selvom jeg næsten dagligt havde besøg af teknikere så fortsatte det bare. Problemet er endnu ikke løst og vi har ikke kunne finde ud af hvor det gik galt. Men mon ikke der går et lys op for dem en dag? Så håber jeg virkelig at jeg langt om længe kan få min kompensation for disse problemer.

Sidst men ikke mindst så fik jeg lavet lidt ændringer her på bloggen. Det er nok ikke noget de fleste vil opdage, men forhåbentlig vil det kunne ses på mine statistikker osv. Så det bliver spændende at se.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)