Har fundet den perfekte cardigan!

Asos.com er virkelig gået hen og blevet et af mine favorit sites på nettet når det kommer til shopping af tøj og kosmetik. Sidste år begyndte jeg for alvor at benytte mig af dem og fik bestilt en masse, og i år har jeg allerede lavet to bestillinger! Men de har altså virkelig også nogle lækre ting! Jeg handler mest når jeg finder en Asos rabatkode eller når de har tilbud, men jeg har også handlet til fuld pris. Især de sidste par gange, for jeg fandt langt om længe den perfekte cardigan!

Jeg har gerne ville have en der ikke var for lang, men som heller ikke var for kort. Den skulle også være lige lang fortil som bagtil og med lange ærmer. Og så var det selvfølgelig vigtigt, at stoffet var lækkert og blødt. Alt det fandt jeg i denne cardigan. Jeg lever nærmest i den i disse dage, og er faktisk blevet så forelsket i den, at jeg bestilte endnu en hjem. Ja jeg er den type der gerne køber et par stykker af samme slags tøj, hvis jeg virkelig bliver forelsket i det (hvis jeg har mulighed for det selvfølgelig).
Den koster lige pt 159,47 kr, så det er ikke fordi den er specielt dyr. Og så kan den fås i både små og store størrelser. Jeg kan varmt anbefale den. Og kunne jeg få den i flere farver, havde jeg bestilt dem også. :D I kan finde den her.

Så nu mangler jeg faktisk bare at finde et par eller to bukser mere, så har jeg en fuld garderobe igen til de kolde måneder. Men så kommer Foråret og Sommeren jo lige om lidt! Det betyder lidt kortere bukser og kortere ærmer på trøjerne…. Så følehornene er ude. Jeg holder øje med rabatkoder til Zalando og egentlig også rabatkoder til Stylepit, da de også har nogle lækre ting en gang imellem. Men der er det ikke tøj jeg kigger efter, for de har ikke rigtig nogen plussize kategori. Men der bliver som sagt holdt godt øje med rabatterne og tilbudene nu her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)