Planlægger den nye uge

Hele formiddagen er gået med at skrive lister. Lister over ting jeg skal igennem til min Forårs-rengøring som sker om et par uger. Lister over ting og møder jeg skal huske i denne uge. Lister over indlæg jeg gerne vil have skrevet. Og sidst men ikke mindst lister over ting jeg skal have handlet i den nye måned. Det er ved at være den tid hvor man løber tør for alt praktisk til hjemmet. Og rengøringsmidler osv er ikke billige - og slet ikke i større mængder. *Suk*

Ville gerne have været ude og cykle lidt i dag - nå lidt praktisk, men det har regnet det meste af dagen, og jeg ligger stadig syg, så ville ikke gøre det værre. I stedet har jeg siddet her og ordnet lidt praktisk og nydt lidt nachos og et glas iskold cola. Læsningen er gået lidt i stå da jeg ikke kan holde ud at sidde med snotten nede i en bog. Derfor er jeg istedet gået igang med serien "Prison Break". Har vist set de første par sæsoner tidligere, men gik lidt død i den. Nu giver jeg den en chance mere og rygtet siger også at der kommer en femte sæson på ti afsnit her i Foråret. Perfekt timing! Nu håber jeg bare at jeg ikke går død i den i denne omgang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)