Planlægning og Kreativitet går fint hånd i hånd

Som jeg også skrev i går, så er sådan noget som planlægning altafgørende for mig. Jeg glemmer nemt ting og det kan være meget stressende for mig. Det kan selvfølgelig også være stressende at skulle skrive alt ned, men.. jeg får langt mere positivt ud af det på denne måde end hvis jeg ikke gjorde noget. Og ja det er måske ting som falder andre naturligt ind at huske, men selv det mindste skrives ned. Rengøringen skrives ned i små punkter, telefonopkald ned til de mindste deltaljer og det samme gælder med oprydning, indkøb osv... Det er crazy I know, men jeg kan ikke huske det på andre måder. Så en kalender for mig er yderst vigtig.

Jeg har i et par år brugt en Personal Planner, men jeg er gået tilbage til at bruge en alm. Mayland kalender. Det begrænser selvfølgelig kreativiteten, men jeg prøver nu alligevel at gøre den lidt fin med alle mine washi tapes osv. Jeg har ikke delt noget her på bloggen længe, så tænkte at det var på tide. Det kommer ikke til at ske lige så tit som i starten, men en gang imellem deler jeg lidt idéer til hvordan man kan gøre det lidt mere fint at se på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)