Single på Valentins Dag

Så blev det ”Candyfloss og Rosenrød”-dag – nemlig Valentins Dag. Dagen som mange frygter, en del hader og endnu flere elsker. Som single kunne jeg egentlig ikke være mere ligeglad, men man bliver konstant mindet om dagen via reklamer, magasiner, tema-relateret mad, opskrifter og slik. Og alle de blomster. *Haha* Jeg købte nogen til mig selv her den anden dag, så man kan vel egentlig godt sige at jeg er min egen Valentin. :P Derfor har jeg også valgt at gøre dagen lidt ekstra hyggelig for mig selv. Man må godt selvom man er single.

Heldigvis falder dagen på en Søndag, så det er oplagt at holde fri hele dagen og kun koncentrere sig om sig selv. Købe ind til noget super lækker mad, finde tæpper og en masse andet fluffy stuff frem som man kan smide sig i, imens man måske hygger med en romantisk film, lidt serie-afsnit eller måske endda bare forsvinder ind i en bog og nyder den fiktive verden der. Glemmer alt om verdenen omkring sig. Lukker døren for alle de billeder, statusser og andet romantisk par-pladder nettet bliver fyldt med i dag. Har aldrig selv været den store tilhænger af dagen – ikke engang da jeg var i forhold. Jeg er af den mening, at man ikke burde sætte en dato på romantikken, men at man i stedet bør gøre det som en naturlig ting i et forhold. Altså gøre det romantisk regelmæssigt igennem hele året. Ikke kun på denne ene dag. Det er selvfølgelig iorden at gøre lidt ekstra ud af det på en dag som i dag, men hvis det er den eneste dag man er romantisk og gør noget for hinanden, så er det efter min mening er ret trist forhold man har.

Men nu hvor jeg er single og ikke har nogen Valentin, så vil jeg sprede lidt kærlighed på min egen måde i dag. Smile til ALLE jeg møder på gaden og ønske dem en god dag. Give lidt opmuntrende ord med på vejen til dem der har en knapt så god dag. Og sidst men ikke mindst – give mig selv en masse forkælelse og opmærksomhed. Elske mig selv for den jeg er og være glad for, at jeg til trods for min situation stadig står oprejst.

God Søndag til alle ude på den anden side af skærmene!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)