"Nye" (brugte) bøger - All Souls-serien er endelig min!

En gang i Sommeren sidste år købte jeg en del gamle biblioteksbøger og den ene var 1eren af "All Souls"-serien skrevet af Deborah Harkness. Har endnu ikke fået den læst, da jeg jo stod og manglede to bøger endnu, og så er den gået helt fra hinanden i ryggen, så... den er lidt irriterende at sidde med da den er pænt tyk. Jeg fandt så alle tre bøger i Bøger og Papir da jeg var i Odense med min søster og hendes kæreste, men valgte ikke at købe dem, da jeg vidste jeg ville kunne finde dem billigere på nettet. Jeg har nemlig ikke noget imod at købe brugte bøger. Så jeg hoppede ind på Amazon og fandt dem super billigt. Fragten var den dyre, men for disse tre bøger kom jeg kun af med 122,50 kr. Havde jeg købt dem i Odense havde de kostet 430 kr.

Som sagt så er de brugte og det kan ses på ryggen og den ene har vist været lidt våd på et tidspunkt, men... der mangler ikke nogle sider og de ser faktisk fine ud når de står i reolen, så jeg er glad for mit køb. Og jeg glæder mig til at læse dem.

Jeg kan læse mig frem til at serien handler om hekse (mest derfor jeg valgte at de skulle være en del af min samling), dæmoner og vampyrer. Rigtig lækker cocktail og lige noget der går rent ind i mit fantasy-hjerte. Det er nogle kæmpe mobbedrenge, men jeg elsker jo også store og tykke bøger, så det passer mig rigtig fint. Men nu skal der så heller ikke købes flere i noget tid. Nu har jeg to store serier til i år, og det kommer til at tage mig noget tid at komme igennem dem. Er jo også igang med en rimelig stor serie lige nu. Men er super glad for disse nye bøger. Bliver et godt bogligt år.2 kommentarer:

  1. Jeg har læst den første, og jeg elskede den! Jeg skal have genlæst den inden jeg læser de to næste

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder godt. :D Så vil jeg da glæde mig til at få dem læst.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)