Dagens Hurtige og Påskeferie


● I dag var det store rengøringsdag. Fik ordnet hele lejligheden og jeg fik langt om længe slæbt al skrald og pap ned i skraldespandene. Havde også nogle ting der skulle slæbes ned i kælderen så det fik jeg også lige fikset. Så dagen startede meget aktivt ud og nu kan jeg langt om længe holde Påskeferie. :D

● Jeg modtog TVboks og modem fra Fullrate i går og jeg har allerede fået det sat på plads og er egentlig bare klar til at blive sat til og testet. Er bange for at der opstår problemer da det er lige op til en weekend, men bliver nødt til at tro på at det da selvfølgelig vil virke. Så jeg er meget spændt på d. 1 April.

● Jeg havde faktisk planlagt at ville slukke helt for varmen her til d. 1, men så meget som jeg fryser i disse dage, så ved jeg ikke om det bliver til noget. Men nu må vi se. Kan jo være at det når at blive en smule varmere i vejret.

● Grundet det nye udstyr fra Fullrate og de meget korte ledninger, har jeg været henne og rykke lidt rundt i mine bogreoler. Men jeg har også skulle gøre plads til en lampe jeg har planer om at købe i næste uge. Håber virkelig at jeg stadig kan købe dem i den butik jeg har set dem. Det er en bjergkrystal lampe som jeg har ville have i mange år. Så kryds fingre for at de stadig har en når jeg skal derned efter Påsken.

● Har nydt en ordentlig portion Amerikanske pandekager og nu vil jeg læne mig lidt tilbage og læse videre i serien "The Vampire Diaries". :) Håber I andre har fået en god start på Påsken.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)