Hvad der gemte sig i Februar og Marts Beauty Box'ene

Bloggen hos LookFantastic er endnu ikke kommet op, og det betyder også at der er et par af mine indlæg som endnu ikke er blevet udgivet. Det er bla. dem jeg skriver om deres Beauty Box. Jeg synes ikke at I skal snydes for lidt billeder og en kort opremsning af indholdet, så jeg har valgt at vise jer hvad der gemte sig i Februar og Marts boksen. Jeg håber på at deres blog snart kommer op og køre, og til den tid skal jeg nok opdatere jer herinde, så I kan følge mine indlæg derinde også. Men indtil da får I billederne herinde. Går ikke i dybden med indholdet, da det er noget jeg lader blive til LookFantastic-indlæggene. Så I kan læse mere om det derinde når den kommer op og køre.

Februar
● Monospa – Relaxing Bali Massage & Body Oil
● Bliss – Pink Grapefruit and Aloe Body Butter
● Hi Impact Brows – Eyes and Brow Perfector Palette
● Kms California – Color Vitality Conditioner
● Lord & Berry – Matte Lipstick Pencil
● Denman – Mini Keyring Brush

Marts
● Codage – Masque Hydratant Moisturising Mask
● Revlon – Colorburst Lip Balm
● Lottie London – The Angle Brush
● First Aid Beauty – Ultra Repair Cream
● Nuxe – Creme Prodigieuse
● Caudalie – Micellar Cleansing Water
● Emergen-C – Energy Release & Immunity Support

2 kommentarer:

 1. Meget lækkert indhold i dinebokse :-)
  Og godt med selvforkælelse.
  Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig påske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været et par gode bokse. :D Håber den næste viser sig at være lige så god.
   God påske til dig også søde. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)