Forberedelser til Dewey’s 24 Hour Read-a-Thon

Det kom faktisk lidt bag på mig, at der kun er en lille måned til dette års første Read-a-Thon. Jeg vidste godt at det er i April, men er lidt i chok over at Marts er gået så stærkt! Og der skal ske en masse i April, men håber at jeg denne gang får mulighed for at deltage. Sidste gang var jeg ikke hjemme, men denne gang vil jeg altså være med. Også selvom jeg nok stadig er igang med "The Vampire Diaries" til den tid. Men så kan jeg da hygge mig med den serie. :D

Sidder og brainstormer lidt når det kommer til mad og snacks til de 24 timer det løber over. Jeg ved godt at jeg er meget tidligt på den, men det er rart at have det hele forberedt. Og har tjekket op på dagene inden og efter i kalenderen, og både dagen før og efter er tom. Det er Bededag dagen før og Søndag dagen efter, så der kommer ikke til at ske noget. :D Dejligt!

Skal I også deltage her i April?

2 kommentarer:

  1. ÅH, jeg ville så gerne! Men jeg er hos min far den weekend, og vi skal til konfirmation om fredagen.. Så skal nok slappe af med dem om lørdagen :/

    SvarSlet
    Svar
    1. Åhh... Ja så kan jeg godt se det bliver lidt presset. ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)