Nyt køb - Det fineste antik-ish krus med Ræve-motiv

Jeg har slet ikke brug for flere krus - jeg har rigeligt! Men jeg har længe gerne ville have et med ræve-motiv og gerne et neutralt et, men så sandelig også et i de rigtige farver. Jeg har ledt længe, men jeg er virkelig også kræsen. Gider ikke de der tamme krus med billigt tryk på. Jeg vil helst have dem der har lidt form og som har ræven som 3D. Lidt lige som dette jeg har købt hjem nu her.

Dette er neutralt og har et lidt antikt udseende og det elsker jeg! Og så er der den sødeste fluffy hale på bagsiden. *Haha* Det kunne jeg ikke se i den annonce sælgeren havde på eBay, så det var en dejlig overraskelse. :D Og ja det er købt på eBay. Gav omkring 100 kr for det inkl. fragt. Det er normalt langt over det jeg vil betale for et krus, men jeg kunne simpelthen ikke stå for dette.

Det har også den helt perfekte størrelse. Det er ikke for stort, men det er heller ikke alt for småt. Synes gerne at krus kan blive for små. Især når man som jeg elsker et stort krus varm kakao eller te med honning. Så vil gerne have lidt størrelse på mine krus.

Jeg er super glad for mit køb og dejligt at det kom inden Påsken, så jeg kan tage det i brug nu hvor det skal regne og være trist vejr. Så skal der satme hygges!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)