Endnu en knude?!

Denne weekend opdagede jeg en lille knude eller hævelse ved mit højre håndled, men tænkte at den nok ville forsvinde ret hurtigt igen, men jeg er efterfølgende begyndt at få lidt ondt der hvor den sidder og i dag får jeg små stød når jeg bruger hånden. Så jeg er super bange for at det er en ny knude. Sidste gang var det jo min finger på højre hånd og den knude sad inde i knoglen. Jeg er højrehåndet og det betyder altså at jeg bliver ret begrænset med ting jeg kan lave. Især hvis jeg bliver opereret. Jeg er bange for at gå til lægen fordi jeg ikke har lyst til at få at vide at det er endnu en knude der skal opereres væk. Men bliver det værre og ømmere så er jeg nødt til at få det undersøgt. Men shit hvor er jeg bare ikke glad for det her. Det kan selvfølgelig også bare være noget betændelse, så... jah.. Jeg ved det ikke rigtig. Men skide irriterende er det.

Har forsøgt at tage et billede, men det er svært at fange det ordentligt på kameraet. Men det er den "knude" som pilen peger ned imod. Det andet håndled er "fladt". Knuden sidder så den irriterer mig når jeg sidder med hånden på bordet når jeg skriver, sidder med computeren eller andet hvor jeg læner håndledet på bordet. Og så bliver den bare øm. Øv altså!

2 kommentarer:

  1. Føles knuden som en knogle? :) Jeg har nemlig haft sådan en knude i mange år, og den har egentlig aldrig gjort ondt, men har selvfølgelig været irriterende i forhold til når den ligger på bordet, ligesom du selv skriver. Men for nogle år siden så forsvandt den af sig selv, så ved aldrig hvad det har været og hvorfor :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det gør det. Men jeg tror det muligvis er noget betændelse - netop pga vores computer-forbrug ;) Men jeg regner med at få lægen til at kigge på det alligevel når jeg er derinde d. 31. Bare for at være på den sikre side nu hvor jeg har haft en knude i en knogle før.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)