Godmorgen alle sammen

Til trods for en virkelig dårlig nattesøvn så er jeg kommet op og er nu klar til at smutte ned til bussen når den kommer. Er egentlig ikke så træt som jeg havde frygtet, men det er nok tanken om at jeg skal ind og hygge mig der gør mig frisk. Nu må vi se om den lange bustur ender med at sætte det på prøve. Men jeg glæder mig. Det er længe siden at jeg har venindehygget med Jeanette og det skyldes blandt andet den store afstand. Man skulle ikke tro det var så slemt, men over en time i bus hver vej er altså ikke ligefrem motiverende (og har heller ikke råd til det så tit). Men nu kunne ingen af os vente længere.

Jeg tager kameraet med så det kan være der kommer lidt billeder senere i aften når jeg kommer hjem. Og hvis jeg ender med at købe noget interessant, så lover jeg også at dele det med jer. :) Ha' en fantastisk dag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)