Har haft en fantastisk hyggelig dag i Odense

Min dag i Odense i dag har været helt fantastisk. Den har været utroligt dyr, men virkelig hyggelig. Dog kan jeg godt mærke at jeg igen i nat havde lidt problemer med søvnen, for nu hvor jeg er kommet hjem og har sat mig i det bløde, så banker trætheden virkelig på døren. Hold da op hvor er jeg smadret. Men det var det hele værd. ;)

Vi havde aftalt at skulle ind forbi Rosengårdscenteret. Jeg skulle nemlig i H&M for at kigge på deres nye makeup-linje og så skulle jeg kigge efter nogle andre småting i nogle af de andre butikker de har derinde. Fandt dog ikke alt det jeg var taget derind for, men er da kommet hjem med nogle ret så lækre ting alligevel. Og hold da op hvor min konto skriger lige nu. Det var dog mest H&M og Plantorama der gjorde skade. :P Det kunne nemt have gået mere galt i H&M, men jeg blev alligevel en smule for nærrig, men ville så gerne have haft nogle flere forskellige ting med hjem og teste. Men hvad jeg endte med at tage med hjem, vil jeg vise her på bloggen en af de kommende dage.

Og i Plantorama gik det virkelig også galt. Jeg ville til at starte med kigge efter lidt flotte blomster og nips, men jeg spottede pludselig noget, som jeg har planlagt at ville lave i et par år nu. Og nu skulle det altså bare være. Jeg ved godt at jeg ville kunne finde tingene billigere på fx eBay, men der kan jo gå over en måned før jeg får tingene hjem. Og det er jeg for utålmodig til lige nu. Så jeg har fået købt lidt forskelligt og så må jeg udvide min lille kreative ting med tiden. Men nu kan jeg da i det mindste komme igang. Det er også noget jeg vil skrive nærmere om og vise her på bloggen i weekenden. ;)

Så det har været en pænt dyr dag. Men jeg håber at min konto overlever resten af måneden. Ellers må jeg spise noget mere havregryn med mælk på i stedet for. Det skal nok gå alt sammen.

Jeg vil læne mig tilbage og slappe lidt af. Håber I derude har haft en god dag.

4 kommentarer:

 1. Det har nemlig bare været en fantastisk dag.. Jeg har virkelig nydt dagen og føler mig fyldt med positive varm energi.. Ville ønske du boede meget tættere på så vi kunne ses lidt oftere.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ville være rart at kunne ses noget oftere. Måske endda til nogle små spontane aftaler. :D Men den dumme dumme dumme afstand gør det en smule svært. /:

   Slet
 2. Er glad for I har haft en hyggelig dag :) Bliver jo helt misundelig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi gør vores hyggedag sammen mindst lige så hyggelig når vi kan finde en dag vi alle kan. :D <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)