Ser frem til en super hyggelig dag i morgen

Så er det langt om længe blevet dagen før dagen hvor de to tossede blogger-kvinder skal ses og have en veninde-hygge-dag i Rosengårdscentret. Hold nu op hvor har jeg savnet sådan en dag. Der er stadig lidt over halvanden måned til at jeg skal ind på sygehuset, så hvis vi skulle have ventet til der, så ville der seriøst gå for lang tid. Så vi har besluttet os for at i morgen skal det altså være. :D

Jeg trænger virkelig også til det. Dagen i dag har været lidt hård for psyken. Kom langt om længe afsted til psykiateren, og jeg var faktisk en smule nervøs. Jeg skulle nemlig snakke med dem om, at den behandling jeg var blevet sat på altså ikke rigtig fungerer for mig. Men det var åbenbart også det de havde snakket om. Og så var de faktisk også lidt i tvivl om, om jeg i det hele taget har PTSD. Men der skete noget i dag som gjorde at jeg alligevel fik fire nye tider hos hende der står for den type behandling. Så noget må der være en snert af. Håber så bare at jeg når at få snakket med psykiateren næste gang jeg kommer derned, for der er også nogle ting jeg gerne vil snakke med ham om - mht. min ADHD/ADD.

Men mit hoved har været lidt på overarbejde siden det møde tidligere i dag. Ikke engang det super gode vejr kunne gøre noget for mig. Så jeg skyndte mig bare hjem og begravede mig i lidt kreativt. Men jeg er ret sikker på at dagen i morgen bliver god. :D Håber bare jeg får en god start på dagen og at jeg når min bus, så skulle det hele nok gå fremad derfra.

Jeg vil smutte. Er kommet lidt sent igang med aftensmaden så den må jeg hellere vende tilbage til. :) Håber I andre har haft en god dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)