Tester - Clean & Clear Acne Control Kit

Efter at have brugt mine ampuller op er min acne kommet tilbage på fuld drøn. Ampullerne kunne ikke holde den nede, men den var da reduceret i den periode hvor jeg brugte dem, og det var simpelthen en fantastisk følelse. Men som sagt så er den vendt frygteligt tilbage. Derfor blev jeg meget opmærksom da jeg så et opslag med netop dette kit. Jeg har læst om det før, og har hørt et par stykker være rigtig glade for det. Så jeg sprang på vognen og skal nu teste om dette Clean & Clear Acne Control Kit fungerer for mig. Det bliver virkelig spændende!

Kittet her indeholder tre produkter og de skal så bruges til den tre-trins-behandling som skulle hjælpe en med at komme af med sin acne.

Første trin og produkt er en "Acne Control Cleanser". Dette er en af de frygtindgydende rensecremer som jeg hader, men denne skal have en chance, da den jo er lavet til at bekæmpe acne og ikke forårsage det, som mange andre rensecremer har gjort for mig. Så selvom det er en creme så kan det jo godt være at den ikke bliver fedtet og ubehagelig på huden. Den virker i hvert fald ikke så tyk og fedtet.

Næste trin og produkt er en "Acne Control Moisturiser". Nu er jeg jo ikke ret meget til ansigscremer, men igen skal denne have en chance. Den lover nemlig at fedt og olie i huden bliver opløst og tilføjer fugt i stedet. I denne creme er der også acne-bekæmpende ingredienser, så der får man lige lidt ekstra rens også.

Sidste trin og produkt er en "Fast Clearing Spot Treatment". Denne lille creme er en spot treatment som navnet også beskriver og er til direkte behandling af trælse bumser og pletter. Glæder mig til at se om de 4 timers resultater de lover bliver en realitet.

Dette er altså hvad selve kittet indeholder og jeg glæder mig meget til at komme igang med det. Og sidder I selv og er blevet en smule nysgerrige efter at teste dette produkt, så kan jeg fortælle at det kan bruges til fedtet, normal og kombineret hud. Og endnu bedre - I kan nu spare hele 25% på dette produkt ved at bruge rabatkoden: Anne-mette - Denne gælder til og med Søndag og det er hos dette site.

Jeg vender tilbage med min mening og resultater om et par uger. ;)

2 kommentarer:

 1. Har du prøvet at bekæmpe din acne indefra med meget c vitamin?
  Måske læge Carsten Vagn-Hansen har nogle forslag på hans side: radiodoktoren.dk
  Min mor brugte metoden at ligge lidt gær i vand og så komme i ansigtet som en maske. dengang hun var ung. Det kan også hjælpe for nogen.
  Pøj pøj med det nye og en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne ikke det med gær. Var ved at kaste op konstant fordi det lugtede så grimt... Så jeg opgav hurtigt. Men overvejer at prøve igen en dag. C-vitamin ved jeg at jeg skal have mere af, så det skal jeg også igang med, men vitaminer er simpelthen så svinedyre. /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)