I dag trak jeg stikket ud

Har absolut intet lavet i dag andet end at sove længe, se en masse serie-afsnit, YouTube-videoer og bare... stenet på nettet. Og ved I hvad? Jeg har nydt det fuldt ud. Jeg har nydt ikke at have noget i kalenderen i dag overhovedet. Bare at kunne slappe af og guffe noget der kunne tilfredsstille den søde tand. Jeg har ingen energi haft i dag, men sådan er det gerne når jeg har haft en del dage hvor der har været gang i den stort set hele tiden. Det er faktisk pænt irriterende at jeg ikke kan holde til det længere. Ville ønske jeg kunne være 20 år igen og bare have en masse energi og lyst til at være sammen med en masse mennesker. Men... ens liv forandre sig og det samme gælder det indeni. Man må bare lære at omstrukturere ens liv så det passer sammen.

Men jeg har som sagt hygget mig i dag. Og nu hvor det er ved at være påske så skulle jeg da have lidt påskeguf her til weekenden. I morgen regner jeg med at den står på rengøring af hele hytten - her trænger virkelig til det. Og så har jeg et par småting jeg gerne vil have styr på inden den nye uge starter. Det er uhyggeligt hvor meget praktisk der kan nå at hobe sig op når man ikke rigtig har haft tid i hverdagen pga. andre aftaler. *Suk* Men hva'! Når det er ordnet så kan jeg forhåbentlig bruge resten af dagen på lidt spa-hygge. Og så SKAL jeg igang med det meditation igen. Fra i morgen af. Basta! :D

2 kommentarer:

 1. Ja, indimellem skulle man være 20 igen :) Men omvendt, så er man også blevet klogere på mange områder, end man var dengang :)

  Lyder som en rigtig hyggelig dag... sådanne dage skal der også være plads til :) Er selv ALT for dårlig til at tage mig tid til de dage.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig. :D
   Det var det også. Det er godt for ens sjæl at have sådanne dage en gang imellem.

   <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)