DIY - Lav din egen lille "Fairy Garden"

Jeg har i en del år efterhånden været virkelig misundelig på folks "Fairy Gardens", som jeg har set et utal af billeder af på nettet. Det er især her de sidste par år blevet noget jeg rigtig gerne ville have lavet ude på altanen. Bare for at lave det lidt mere hyggeligt derude. Men synes det har været svært at finde materialer til det som jeg synes om. Og ja man kan finde et utal af ting på eBay, men tingene der er virkelig små og det bliver for småt til min smag. Så da jeg så at Plantorama havde en hel væg fyldt med disse ting, så måtte jeg altså bare have noget med hjem. Også selvom det splittede min konto i atomer.

Udover de ting jeg har her på billedet, har jeg skulle bruge jord, sand, planter til pynt og lidt strandsten. Jeg holder det nemlig lidt maritimt derude. Jeg bor jo i en havneby med strande, så hvorfor ikke inddrage det? Jeg har jo allerede en masse strandsten og en muslingeskal-uro derude, så det skulle også være en del af denne lille have. Jeg mangler dog at få noget blåt sand hjem samt nogle små søstjerner og så skal jeg have fundet et par meget små muslingeskaller. Jeg vil lave et lille hjørne hvor der skal være noget "vand", så det ligner at det er en lille hyggekrog nede ved vandet. Men indtil jeg får det hjem og fundet det, så ser det ud som I kan se her:

Det handler bare om at være lidt kreativ. Finde nogle ting man synes kunne være fine og så ellers bare finde en masse sand, sten, planter og andet man kan bygge op omkring de ting man har valgt. Jeg skal helt sikkert have lavet flere af disse små opsatser. Måske endda i den store krukke der står bagved. Synes det er så hyggeligt at sidde og kigge på. Glæder mig til at det bliver en del varmere så jeg kan sidde ude på altanen og nyde dette.

4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)