Min præmie fra Air Wick som jeg vandt igennem Buzzador

For at være ærlig, så troede jeg aldrig at denne pakke ville nå frem. Den har været så længe undervejs at jeg stort set havde opgivet den. Derfor blev jeg også meget overrasket over at modtage en pakke i dag jeg ikke vidste hvor kom fra. Det viste sig så at være den.

Jeg vidste ikke engang at Buzzador havde en konkurrence igang i forbindelse med deres Air Wick konkurrence, så jeg blev vældig overrasket over at få en besked om at jeg havde fundet noget. Jeg har så længe ventet i spænding på at se hvad de ville sende mig. Og det blev så denne blanding af deres skønne produkter. Jeg er ovenud tilfreds!

Heldigvis har de sendt et par af deres lys. Disse er godt nok de varianter vi fik til buzzing, men det gør mig intet, da jeg synes de er gode. Dog er jeg størst fan af den blå. Elsker simpelthen den duft! Og jeg er utroligt glad for at se at det også er den duftvariant der er med til den store automatiske rumspray-gadget. Jeg har en i forvejen - dog i den gamle version - og har faktisk flere gange overvejet at købe endnu en. De er dog ret dyre, så har ikke fået det gjort endnu. Hvilket jeg så ikke behøver længere, for sådan en havde de inkluderet i pakken. Tak Air Wick!

I pakken er der også en lille manuel rumspray, og denne slags er faktisk den første type jeg købte af deres produkter. Den jeg har er dog totalt smadret, så er glad for at kunne skifte den ud med en ny nu. Bruger den på badeværelset. Derudover er der også en af deres gele dufte, og disse bruger jeg gerne ved kattekassen eller i skabet hvor skraldespanden er. Det giver en skøn duft til et lille areal der gerne kommer til at dufte grimt. Denne er med en duft af roser og den er faktisk ret god.
Sidst men ikke mindst så var der en ting med som jeg ikke har set før. De kaldes Stick Ups og er nogle små "blokke" man kan sætte op forskellige steder hvor der gerne kommer til at lugte lidt fælt. Fx kattekassen, skraldespanden, bilen osv... Så disse har jeg sat op ved netop kattekassen og inde hos skraldespanden. Bliver spændende at se om de virker. Og så dufter de skønt af citrusfrugter. :D

Så det var en dejlig pakke af modtage. Jeg elsker Air Wicks produkter, så det er helt perfekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)