Påsken føles virkelig lang

Synes godt nok at Påsken i år føles lang. Bevares, det er da rart med en lidt længere weekend, men når vejret er gråt og trist, så er det altså ikke ligefrem energi man har mest af. Havde solen skinnet så kunne man have været ude og tage en masse billeder i naturen og bare nyde lidt varme, men... sådan er det jo ikke ligefrem.

Det hjælper så heller ikke rigtig på det at der banker lidt sygdom på indefra. Jeg ved ikke om det er noget influenza eller hvad det er, men har lidt ondt i hele kroppen, sover ekstra meget og er bare totalt ugidelig. Virkelig irriterende. Hader at have det sådan. Men jeg prøver at "komme mig over det" ved at hygge lidt med en bog, lidt påske-godter som jeg købte i sidste weekend og en påskehare jeg fik af min far. Det er jo weekend, ik? ;)

Havde egentlig også overvejet at smutte ned og kigge i Føtex, men viceværten siger at folk går helt amok i alle de forretninger der har åben i dag. Fatter ikke at det kommer bag på folk hvert år når der er helligdage. Hvorfor handler de ikke ind så de ikke står i totalt krise når fridagene er ovre? Tænk dog et par ekstra dage frem så du ikke behøver hamstre når butikkerne endelig åbner igen. Vi andre HADER den slags mennesker. Så jeg har opgivet at tage ned efter den enkelte agurk jeg skulle have. Er simpelthen ikke de kilometerlange køer værd. Men viceværten har tilbudt at købe en med til mig. Så det skal han have mange tak for.

Så jeg vil bare læne mig tilbage i sofaen sammen med Prinsen. Dog overvejer jeg et langt og afslappende bad først. Kunne være en god start på.... ja weekenden har jo været igang længe, så det kan jeg ikke rigtig sige. En god start på middagen. *Hahahahahah* Ha' det skønt derude!

2 kommentarer:

  1. Der har i hvert fald været godt gang i den lige fra morgenstunden i min Føtex :) men det er primært storkøb i forbindelse med påskefrokost, som folk handler ind til - ikke så meget panik over lukkedagene :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har nok også primært været pga. påskefrokoster her i byen, men jeg opgav simpelthen. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)