Så modtog jeg endelig den rigtige præmie

For noget tid siden vandt jeg den nye "Secrets D'Essences"-parfume, "Rose Oud" fra og igennem Yves Rocher, og jeg glædede mig meget til at få den hjem og dufte til den. Jeg har nemlig tidligere haft et par stykker i den linje og er blevet ret glad for den "Néroli" jeg har. Så jeg var meget spændt på at dufte til den nye her. Desværre modtog jeg kun en prøve. Vidste der var noget galt, så jeg skrev til dem at jeg følte mig en smule snydt. De undskyldte mange gange og ville så sørge for at den rigtige nåede frem. Og i dag modtog jeg så parfumen i full size. :)

Jeg har som sagt tidligere haft den der hedder "Voile d'Ambre" og den var jeg virkelig glad for. Det er dog en del år siden jeg har haft den i min samling, men det kunne godt ske at jeg en dag køber en ny hjem. Og min "Néroli" er ved at være tom, og den skal jeg helt sikkert have en ny af, så... jah... Men der er jo også en der hedder "Tendre Jasmin"! *Suk* Og tre får jeg helt sikker ikke råd til, da de koster en del for 50ml.

De to nyeste - som jeg nu har i min samling - er "Vanille Noire" (som jeg fik gratis med i min sidste bestilling) og "Rose Oud", som så er den jeg har vundet. Begge er nogle tunge dufte, men jeg synes faktisk de er overraskende gode. Den med vanilje gemmer jeg til Efteråret da den ville passe perfekt til den årstid. Den nye med rose kunne jeg godt forestille mig er god her til Sommer.

Der er bare et eller andet over de parfumer Yves Rocher forhandler. Jeg har brugt dem siden jeg var meget ung og jeg kommer nok også til at købe dem fra dem i mange år fremover. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)