Dagens Hurtige

● Jeg har virkelig savnet det gode vejr i dag. Jo vi havde da solskin i morges, men... det meste af formiddagen og eftermiddagen har været overskyet og kedelig. Det er først nu her at skyerne er forsvundet, men solen er jo gået ned! *Suk*

● Jeg har langt om længe har fået handlet det sidste ind til weekenden. Nu har jeg mad, morgenmad og snacks klar. Nu kan Read-a-Thon bare komme an!

● Jeg får måske ENDELIG sat min hylde op ude på badeværelset i morgen, så der ikke roder så meget derude. Viceværten har lovet at det bliver i morgen. Det skulle have været for en 2-3 måneder siden, men nu fik jeg endelig fat i ham og han sagde at det kunne blive nu her. Så jeg krydser alt hvad jeg har.

● Jeg fik også lige gjort lidt rent i dag, så jeg ikke skal tænke på det i weekenden. Det er så rart når det er blevet gjort - også selvom det bare er en overfladisk rengøring. Lidt er jo også rart, ik?

● Jeg håber virkelig at min BeautyBay ordre når at komme Lørdag. Jeg bliver ked af det hvis den ankommer Mandag hvor jeg ikke er hjemme til at tage imod den. Og hvis paletten så er gået i stykker så bliver jeg bare knust når jeg skal hente den. Håber dog at BeautyBay har god kundeservice i det tilfælde.

● Jeg venter på så mange ting fra eBay jeg skal bruge til en 3-4 looks, og jeg har virkelig ikke tålmodighed til den lange ventetid. Vil så gerne igang med dem, men vil heller ikke lave dem uden de detaljer.

● Jeg håber at butikkerne har en smule af deres Forårs- og Sommer kollektioner på hylderne når jeg skal til Odense på Mandag. Vil så gerne have noget lettere tøj til de varmere måneder. Noget i nogle friske farver!

● Jeg håber lidt at jeg når at læse min nuværende bog færdig inden læsningen på Lørdag starter. Ville være perfekt.

2 kommentarer:

 1. Sidste punkt - Jeg har det på samme måde. Mangler under 100 sider tror jeg og vil så gerne, starte på en frisk til Readathon.. :D

  Glæder mig så meget til mandag.
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nåede også at blive færdig med min. :D
   Jeg glæder mig også vildt meget. Vi skal virkelig hygge os.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)