Det er med at nyde vejret når nu det er godt

Øv øv altså! Hvorfor skal vi nu til at have vintervejr? Kan Norge og Sverige dog ikke bare holde det oppe hos dem selv? Behøver vi virkelig have en del af kagen? Men nu hvor vi absolut ikke kan komme udenom det, så er jeg nu meget glad for at det er i weekenden det kommer. Der skal jeg nemlig ikke nogen steder alligevel. Det er Read-a-Thon og så kan man jo bare hygge inde i varmen. Én ting glæder jeg mig dog til – hvis det bliver en realitet. Tordenvejret! Elsker når himlen viser sine muskler frem på den måde. Og så elsker jeg simpelthen at ligge og læse når det buldrer og brager udenfor. Så tordenvejret vil jeg gerne have. Men alt det uvejr må gerne slutte på Søndag. Skal til Odense Mandag, så der må det gerne være fint vejr.

Men nu hvor de lover møg-vejr, så er det bare med at nyde det gode vejr når nu det er her. Og i dag er en af de sidste dage inden det går den gale vej. Jeg lå faktisk og sumpede lidt på sofaen, men besluttede mig ret hurtigt for at det skulle stoppe lige dér! Så jeg tog kameraet med mig, og så gik jeg mig en tur ned i parken. Var lige forbi min onkel i kolonihaverne og sige hej, og så gik jeg ellers hjem igen. Men klokken var ikke ret mange, så jeg rev jernhesten med ud på en tur også og kørte ned til vandet. Det stormer en del, men det var en dejlig tur rundt i det grønne og blå.

Nu sidder jeg og nyder et stort glas hyldeblomstsaft med en masse isterninger og overvejer at gå igang med noget aftensmad. Men I kan da lige se den lille stemningsvideo der kom ud af min lille tur ude i det fri. Håber I har nydt vejret. ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)