Der kigges på tøj hos Zalando

Der tikker snart lidt penge ind fra skattefar, og jeg har i den anledning tænkt mig at få kigget efter lidt trøjer. Det er nemlig en af de ting jeg står og mangler. Men jeg er bare så kræsen! Og det er svært at finde noget i de fysiske butikker, da vi lidt større mennesker åbenbart ikke er så velkommen der. Så det skal findes online, men der har man jo ikke mulighed for at prøve dem før man køber dem. Derfor skal jeg være 100 % sikker. Jeg handler gerne hos Asos og Zalando når det er, men venter helst til at der kommer en rabatkode til Asos eller en Zalando rabatkode.

Synes ikke rigtig at Zalando for tiden har ret mange fine trøjer i plus size kategorien, men de har da et par skjorter som jeg synes er ret fine. De er måske ikke så Forårs og Sommer-agtige, men med en sød top under eller noget, så kunne de vel godt gå? Den mønstrede trøje synes jeg faktisk er lidt sød, men ved ikke helt om jeg ville ende med at købe den. Mønsteret kunne jeg dog godt tænke mig på en top eller skjorte hvis det var. Det ville være så fint.

Selvom det er trøjer jeg primært kigger efter, så er der alligevel en kjole jeg har forelsket mig totalt meget i. Der er ikke ret mange tilbage i min størrelse, så overvejer at købe den. Også selvom den egentlig mest passer til Efteråret, men så har jeg den jo til der?! Men det er denne smukke vinrøde strikkjole. Åhhh hvor er den altså bare fin!

Jeg har faktisk også gerne ville have en Sommer-jakke, men har ikke kunne finde en jeg synes om hos Zalando - og udvalget er heller ikke så stort. Men jeg opgiver ikke jagten. Måske der dukker en op lige pludselig. Min nuværende jakke bliver nemlig for varm når temperaturen stiger. Og den skal også syes da sygningen i ærmerne ikke har det så godt længere. Jeg skal stoppe med at bære rygsæk når jeg har den på, for det river for meget i stoffet.

Udover kjolen, som jeg helt sikkert køber hjem, så ved jeg ikke helt hvad jeg ellers skal have med. Måske den ternede skjorte? Argh ved det sku ikke helt. Men uanset hvad så bliver det først når der dukker en lille fræk Zalando rabatkode op et sted på nettet. Og dog... Kjolen koster kun 199,- så den kunne jeg godt finde på at købe uden en kode. :P

2 kommentarer:

  1. Den kjole tror jeg virkelig ville klæde dig:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også kommet til at bestille den hjem... selv uden en rabatkode. Kunne ikke vente da der kun er 2 på lager i min størrelse. Så måtte gøre det. ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)