Lækre ting med posten og et stykke chokoladekage

For at være helt ærlig, så kan jeg slet ikke huske hvad jeg har lavet i dag. Tiden er gået så stærkt! Jeg har dog fået forberedt lidt indlæg, gjort klar til et par stykker ekstra og fået bagt en super vellykket chokoladekage, som jeg nu vil sidde og nyde imens jeg planlægger dagen i morgen.

Jeg var også lige hurtigt et smut nede i byen efter et par pakker, som jeg regner med at vise frem på bloggen snart. Jeg havde nemlig bestilt et par læbestifter - som viste sig at være de helt perfekte!!!! Og så var der en palette til mig som jeg skal have kigget lidt mere på og lavet et par looks med. Glæder mig til at tage det hele i brug. Men det bliver tidligst i morgen.

Jeg vil nemlig læne mig tilbage i sofaen, tage en bog med mig og nyde dette stykke chokoladekage. Ved godt at jeg snart skal igang med aftensmaden, men den bliver bare rykket et par timer. Kan ikke vente med at smovse denne sukkerbombe i mig. ;)

Håber I derude på den anden side af skærmene har haft en god dag indtil videre og er sluppet udenom al den regn de havde lovet vi ville få fra oven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)