De Perfekte "Everyday Wear"-Læbestifter fra GOSH

Jeg har længe været på jagt efter perfekte hverdags læbestifter og har da også fundet et par stykker de seneste par år, men der var stadig nogle nuancer som jeg ikke havde i min samling. Jeg er helt tosset med mauve og taupe farver til læberne og jeg kigger oftes efter dem når det er. Jeg har så set swatches af nogen der mindede ret godt om de farver jeg netop ledte efter og det viste sig at være GOSH læbestifter. Og jeg ELSKER GOSH!!! Så det kunne ikke være mere perfekt.

Den mauve farve hedder "161 Sweetheart" og den har jeg faktisk haft i "Mit Skab" i Matas' app i et par år nu. Jeg har så først fået den købt nu. Men hold nu op hvor er det en fin farve! Love it!
Udover de mauve og taupe farver har jeg ledt efter en lidt mere nedtonet rød læbestift og jeg håbede så at "160 Delicious" ville være den perfekte farve. Og det er det! Den har stadig den røde farve over sig, men der er også noget rosa i den. Sådan en lidt støvet nuance. Lige præcis hvad jeg har ledt efter. Hvor heldig har man lige lov til at være?

Jeg var meget i tvivl da jeg bestilte dem hjem, da nogle af de swatches jeg havde set på nettet var helt forkerte i farverne efter min smag, men andre var perfekte. Så det var lidt spændende at se hvilke der så viste sig at være mest troværdige. Og jeg har været utroligt heldig denne gang.
Nu mangler jeg bare at finde en støvet lavendel farvet læbestift. :D Jeg tror dog at jeg kan "lave farven selv" med en lilla lipliner jeg har og den nude læbestift fra GOSH der hedder "134 Darling". Men det ville nu være lækkert med en læbestift der har den helt rigtige farve. ;)

2 kommentarer:

  1. Elsker din måde at skrive på, som får mig til at læse hvert eneste indlæg du skriver. Jeg elsker din blog, som er personlig, og alt mulig andet:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er du sød. ;) Mange tak. Er glad for at du følger med. Altid dejligt at høre at man gør noget rigtigt. <3

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)