Så fik jeg langt om længe ryddet op i kælderrummet

Nu hvor jeg havde fået ryddet op oppe i lejligheden her den anden dag, så kunne jeg lige så godt få ordnet kælderrummet også. Det var faktisk blevet så slemt at jeg dårligt nok kunne gå ind i det. Så fyldt var rummet. Og jeg vidste at jeg havde en masse gammelt lort liggende samt et par tomme flyttekasser der bare stod og tog en masse plads. Så i dag blev dagen hvor jeg fik alt slæbt ud, sorteret igennem, smidt ud og gemt væk igen. Det tog mig små 4 timer, men nu kan jeg langt om længe gå ind i kælderrummet igen og jeg har fået støvsuger så al spindelvæv er væk.

Den store bunke I ser her til venstre er alt det lort jeg havde gemt på oppe i lejligheden og i mit kælderrum. Det er slet ikke til at fatte at jeg har haft så meget liggende. Og de 6 ramponeret flyttekasser ser I ikke her på billedet, men de skal også ud.

Jeg opdagede dog noget grimt da jeg ryddede ud i kælderen. Ikke nok med at der vælter vand ned fra oven når viceværten går i bad, men under vinduet er hele væggen blevet langhåret. Skimmelsvamp. Føj for den lede altså! NU bliver de sku nødt til at gøre noget. Loftet falder også mere og mere fra hinanden, så der går nok ikke særligt længe før viceværten står nede i mit kælderrum fordi han er faldt igennem. Såå.. skal have skrevet til dem her til aften.

Men det føles super rart at kunne se hvad jeg har nu. Er lidt overrasket over at jeg ikke gemte flere ting, men... tomme kasser og slidte støvler og tasker er altså ikke værd at gemme på. Så ud med lortet. :D Nu mangler jeg bare den store Forårs rengøring oppe i lejligheden. Meeeeen... der går nok lige nogle dage før jeg starter op på den. Min krop er godt kvæstet.

Håber I andre har haft en skøn Søndag. :D

4 kommentarer:

 1. Er faktisk pisse misundeligt.
  Søren og jeg har snakket om hele vinteren at vi skal ha ryddet op i den kælder og jeg har 1000 skabe og skuffer jeg gerne vil ha ryddet op, inden vi evt bliver tilbudt ny bolig.. Håber foråret kan gi mig kræfter til at komme igang.. den der følelse når det er overstået er jo guld værd..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig det har også været planlagt længe her hos mig, men nu tog jeg tyren ved hornene og fik det gjort. Det er SÅ skøn en følelse. :D

   Slet
  2. Elsker også bare den der følelse.. Jeg tænker at jeg må starte med at lave en list og så bare starte fra en ende af. :D

   Slet
  3. Nemlig ja :D Min liste er stadig lang, men venter til efter jeg har været til læge osv i næste uge.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)