Folk der ikke kan overholde aftaler giver mig grå hår

Så var jeg så dum igen i dag, at sidde og vente det meste af dagen på en person der lovede at kigge forbi, men aldrig kom. Det er nu sket i et par måneder og det er ved at drive mig til vanvid! Jeg bliver simpelthen så rødglødende indeni, når man bliver ringet op og får at vide, at NU bliver det, og så sker der bare ikke en skid. Stop dog for fanden med at love mig ting du ikke kan overholde! *HRMF* Jaa jeg er sku gal. Så i morgen gider jeg fandme ikke vente. Jeg vil planlægge min dag som JEG vil have den skal være. Og sker det så endelig i morgen, så er det bare en bonus, men jeg stoler fandme ikke på den person længere. Sorry men når jeg giver folk uendeligt chancer, så forventer jeg fandme at de tager sig sammen og ikke pisser mig op og ned af ryggen gang på gang. Så troværdigheds-boksen bliver sku lukket. Jeg gider simpelthen ikke den slags mennesker mere. Chancerne skrumper altså ind til mindre og mindre - gider ikke føle mig til grin længere. Bliver nødt til at være hård og kontant. Folk må sku lære at kunne holde deres ord.

Nå! Nok om det. :D Jeg vil tage min bog med mig ind i seng og læse lidt. Der skal soves længe i morgen. Det er Søndag og jeg vil have en 100% mig-dag. Basta! Håber I derude har haft en god Lørdag. Eller i det mindste bare bedre end min.

2 kommentarer:

  1. Jeg får virkelig også feber når folk ikke overholder aftaler, jeg bliver virkelig hysterisk over det. Det er så respektløst..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)