Limited Edition Sommer 2016 - Pop'Exotic hos Yves Rocher

Jeg har en del af denne type parfumer fra Yves Rocher, og da jeg så så at de havde fået en ny måtte jeg altså bare have den. Især fordi den er SÅ PERFEKT her til Sommeren! Jeg har to "serier" jeg samler på hos dem, og denne er så fra den ene. Duften er Limited Edition, så den er nok kun til at få fingrene i denne Sommer. Duften beskriver de som:
"En sommerduft, der har det hele! En sprudlende frisk, poppet duftcocktail
med solvarme indslag af tropiske frugter. Den ultimative ferieduft!"
... og jeg kan kun give dem ret. Jeg er især glad for duften af ananas som man tydeligt kan dufte.

Udover parfumen så måtte jeg også have showergelen med. Og jeg elsker den! Den dufter ekstra kraftig af Sommer og frugter og jeg nyder virkelig mit morgenbad nu. Så nu må varmen og solen gerne snart komme. Har brug for noget andet end regn og slud. Og ifølge vejrudsigten så er varmen på vej. Ja tak! Og så lige op til en forlænget weekend. Det kunne ikke være mere perfekt!

2 kommentarer:

  1. Vi gerne dufte til nogen af alle de der fra yves rocher du har, når vi skal ses igen. Jeg kender dem slet ikke. <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)