Nyt køb - Micellar Cleansing Waters fra Garnier

Jeg har altid brugt vand og sæbe når jeg skulle fjerne min makeup, men efter jeg første gang fik stukket en micellar water i hånden, er det blevet mit foretrukne ansigtsrens. Jeg bruger dog stadig vand og sæbe, men bruger altid en micellar water for at være 100% sikker på, at have fået det hele med af. Og den første jeg fik var den lyserøde som I ser her på billedet.

Hvad jeg elsker ved den er, at jeg kan bruge den omkring og på øjnene uden at det svier, og det har jeg ikke fundet andet der kan. Og så renser den simpelthen bare så godt i dybden. Selvom jeg har renset og vasket mit ansigt og tror jeg er blevet ren, så finder denne altid noget mere. Den går ned i porerne og tager skidtet med op. Jeg er fan!

Den lyserøde er til sensitiv hud og jeg har lidt savnet at den gjorde noget godt for min fedtet hud. Jeg opdagede for noget tid siden at der fandtes flere af dem og især to hvor den ene er til kombineret og sensitiv hud og den anden til kombineret og fedtet hud. Jeg måtte altså bare købe dem hjem og prøve. Så nu må vi se om de er lige så gode. :D

2 kommentarer:

 1. Jeg har også kun den lyserøde og er rigtig glad for den..
  Bruger den stort set hver dag..:D
  Kunne også godt blive fristet til at prøve de andre.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De er lige så gode og nu går jeg da ikke tør de næste par år. *Hahahahah*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)