Mine første NYX produkter

Nu fik jeg langt om længe fingrene i nogle NYX øjenskygger og farverne er præcis som jeg havde håbet. Jeg har længe ledt efter nogle taupe/mauve farver og ingen af mine store paletter har dem, så jeg har ledt efter dem enkeltvis. Jeg vidste at NYX havde nogen, men var ikke sikker på om Matas havde dem. Og selvfølgelig er der ingen Matas her på Fyn der forhandler dem, så jeg måtte tage chancen og bestille dem fra deres webshop. Og Matas har ikke ret mange farver at vælge imellem, men de to jeg ledte efter havde de heldigvis.

Min NYX Jumbo Pencil i farven Milk har jeg haft i noget tid - den er købt på eBay - og jeg ved ikke helt om jeg er så stor fan af den. Men jeg bruger den da en gang imellem. Den skal dog prøves sammen med de nye øjenskygger her. Og det er dem der hedder NYX Hot singles eye shadow og de er i farverne "Coquette", "Over The Taupe" og "Heat". De to første er dem jeg har ledt efter og jeg er overrasket over pigmenteringen. Har dog ikke prøvet dem til et look endnu, men jeg glæder mig. Og så er de matte, hvilket jeg normalt ikke går efter, men skal bruge matte noget mere. Håber virkelig at de viser sig at være gode. Og den røde valgte jeg fordi det er en rigtig god farve til blå øjne og så er det en virkelig flot shimmer øjenskygge. Har ikke nogen gode røde farver i mine paletter hellere, så den måtte jeg altså bare købe med hjem også.

De koster 55 kr stykket i Matas og det synes jeg er en helt okay pris.2 kommentarer:

  1. Deres prismatic eyeshadows er rigtig gode... :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dem vil jeg virkelig også gerne have nogle stykker af, men den sælger Matas ikke online og sælgere på eBay tager sygt høje priser for dem inkl. fragt.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)