Jeg blev i den grad straffet i dag

*Indsæt knapt så pæne bandeord her* hvor har jeg dog bare haft ondt i dag. Jeg skal lige love for at jeg bliver straffet for at have voldtaget min ryg og lår i går. Al den slæben, masen og løften har i den grad sat sine spor. Men jeg fortryder intet! Ja det betyder godt nok at jeg ikke har kunne lave ret andet end at sidde i det bløde i dag, men fik jo oprydningen hurtigt overstået. Nu skal jeg bare lige komme ovenpå igen så Forårs rengøringen kan komme igang. Og ja jeg bliver nok også straffet efter den, men skal ikke noget vigtigt i denne uge, så jeg har "råd" til at ligge mig "syg" i et par dage. Men kun i denne uge. Så det må ikke trække ud.

Jeg fik dog slæbt mig ned efter et par rundstykker så jeg kunne få noget til middag. *Haha* Ellers har jeg bare stenet en masse TV-serier og YouTube videoer. :D En afslappende dag. Ville egentlig også have haft lavet et par luftige og klistrede chokolademuffins, men er ikke rigtig nået længere end til tanken. Så det kan være at jeg får dem smækket sammen i morgen i stedet for.

Vil smutte. Mit fjæs skriger efter en dybderensende ansigtsmaske og så skal der bare læses lidt. Sov godt når I når så langt. Og til vedkommende der tog mit tordenvejr her tidligere - vær sød at aflevere det tilbage, tak! :D

2 kommentarer:

 1. Det lyder som om du har haft gang i projektet "næh en ny muskelgruppe jeg ikke viste, at jeg havde." :)
  Har selv været igang i går og ligner en, der har skidt i bukserne når jeg går. Virkelig et ømt syn

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah* Nok nærmere projektet "Argh de muskler havde jeg glemt".
   Åhhh sådan går jeg heldigvis ikke, men det har dog været en udfordring at komme op og ned af de mange trapper i opgangen. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)