Søndage føles altid for korte

Hvorfor går Søndagene altid så stærkt? Jeg er slet ikke klar til at det skal være Mandag i morgen. Og min dag i morgen starter sent, så skal bruge hele morgenen på at vente på at kunne køre ned til behandling. Øv... Mine tider plejer at ligge super tidligt, men denne gang har jeg fået en sen tid. Og det samme gælder begge mine tider nede hos lægen om Tirsdagen. Ikke ligefrem den bedste start på ugen hvis I spørger mig. Men jeg skal nok overleve. Det er jeg sikker på. :D

Kan jo bare læse lidt imens jeg venter. Jeg er nemlig ved at være halvvejs færdig med den sidste bog i "The Vampire Diaries"-serien. 13 bøger og nu er jeg langt om længe snart igennem dem. De har været utroligt seje at tygge mig igennem, men.. nu lykkedes det mig. Gik kold for en del år siden halvvejs igennem serien - nu får jeg den endelig læst færdig. Og jeg kan komme igang med noget nyt. Har dog lige en bog jeg skal have kværnet igennem inden jeg kan komme igang de bøger jeg har næst i bunken. Men det bliver godt. Og Read-a-Thon bliver med en helt ny bog.

Nå.. Må hellere prøve at gøre mig mentalt klar til den nye uge.

2 kommentarer:

  1. Misundelse er en grim ting, men er simpelthen så træt at deweys read a thon ligger lige præcis på den samme dato, som jeg skal konfirmeres, har set frem til den lige siden sidste som jeg heller ikke var med til:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var da godt nok uheldigt. Men så kan du vel være med senere på året? ;) Kunne heller ikke sidste gang pga. noget familie-weekend, men denne gang vil jeg satme være med. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)