LookFantastic.dk Beauty Box – April 2016

For et par dage siden ankom min Beauty Box fra LookFantastic.dk og denne måned har jeg valgt at vise den frem her på bloggen. De sidste par måneder har jeg kun skrevet indlæg til bloggen på LookFantastic, men da den endnu ikke er oppe, så har I ikke haft mulighed for at se nærmere på de boxe endnu. Men det kommer. :D Og udover mine indlæg om deres Beauty Boxe, så skriver jeg også om andre skønhedsprodukter derinde. Så I kan glæde jer. ;)

Designet på denne måneds Beauty Box er super Forårs- og Sommer-agtig og det kan kun bringe et smil frem på læben. Temaet er "Blooms" og det sker i anledningen af vores hyldest til Jorden som April måned handler om. Alle produkter er naturlige, organiske, og øko venlige - vi skal være gode ved Moder Jord og få jordforbindelse. Mit Wicca-hjerte banker meget for denne boks. Og jeg burde virkelig bruge flere af denne type produkter, men de er desværre ret ofte så dyre at jeg ikke har råd til dem. Men man burde!

Nok om det. Tid til at få kigget lidt på indholdet. Havde håbet på nogle makeup-produkter, men det var ikke lige hvad de havde af planer for os. I stedet så det ud som om der var en masse cremer i boxen. Frygtede faktisk ret meget at der ikke ville være noget jeg kunne bruge - jeg bruger sjældent body lotion og stort set aldrig ansigtscreme, da min fedtede hud går acne-amok når jeg smører noget på. Men det er heldigvis ikke hvad jeg havde frygtet. Her får I en oversigt over det der gemte sig iblandt konfetti-orme og silkepapir.

● Rituals – Miracle Hand Scrub – 75ml
Dette var den første tube jeg fik øje på og jeg sprang op af sofaen og lavede en lille jubeldans. Jer der har fulgt mig længe ved at jeg ELSKER denne hånd scrub, og at jeg har købt den et par gange efterhånden. Jeg fik den i min Goodiebox for et par år siden og den har været i mine "Månedens Favoritter" rigtig mange gange nu. Den er helt igennem fantastisk. Er så glad for at have endnu en.

● Elemis – British Botanical Hand And Nail Butter – 20ml
Nu hvor vi er ved hænderne, så var det oplagt at tage denne frem nu. Det er nemlig en hånd og negle creme - eller butter. Har aldrig hørt om dette mærke før. Og jeg har slet ikke brug for flere håndcreme (har et kæmpe lager), men man får dem vel nok brugt op en dag? Og så er der jo mulighed for at teste en masse og finde nogle favoritter. Ved ikke lige om denne bliver en af dem, da duften ikke lige er mig, men den føles ikke fedtet på hænderne og det er i det mindste et stort plus.

● Balance Me – Super Toning Body Polish – 50ml
Ja tak! Endnu en scrub og denne er til kroppen. Ja jeg indrømmer det gerne - jeg har en svaghed for scrubs. Hvad er der ikke at elske som psoriasis patient? Man kommer jo af med den dumme tørre hud man producerer alt for meget af. Så jeg er virkelig også glad for at finde denne i månedens box. Og så dufter den overraskende godt! Kender godt til Balance Me, men har faktisk ikke været den største fan af det utal af cremer jeg har fået efterhånden, men denne body scrub? Fan.. Stor fan!

● Bloom And Blossom – Bath And Shower Gel – 50ml
Til badet har vi også fået en shower gel. Denne har ingen duft og det synes jeg er lidt synd. Det agurk-ekstrakt der er i kunne de gode have ladet duften blive ved, men i det mindste er det en god shower gel til dem der har sart hud og parfume allergi. Jeg synes ikke den er fantastisk, men den gør da det den skal - gør ens hud ren i badet.

● Briogeo – Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask – 9,75ml
Den sidste ting til badet er denne lille tube hårmaske og ved I hvad? Man kan altid bruge en hårmaske. Så jeg er tilfreds. Den bliver taget i brug med det samme og jeg glæder mig til at se om håret bliver lækkert og blødt efter brug af denne. Den dufter desværre ikke af noget, men så må man jo bare bruge en velduftende shampoo. :D

● Tanworx – Tan Maintainer – 60ml
Denne kommer en smule tidligt synes jeg. Vi har jo ikke rigtig haft mulighed for at få farve på kroppen endnu. Eller.... Den vil nok falde i de rigtige hænder hos selvbruner-folkene derude. :D Jeg har ikke turde begive mig ud i det stads da det altid går galt for mig. Får striber og pletter og det er bare aldrig vellykket. Overvejer dog at prøve i år da jeg de sidste par år slet ikke har kunne tage imod noget farve. Så måske er Sommeren 2016 selvbruner-Sommeren for mig. Så vil denne creme jo komme til sin ret. Og den kommer til at blive brugt uanset hvad for duften er overraskende god!

● MyVitamins – Lemon Flavour Performance Effervescent – 20 stk
Denne står ikke i vores lille hæfte vi får med i boxen, så ved ikke rigtig så meget om dette produkt. Kan dog se det er en form for vitaminer man kan tage dagligt opløst i vand. Jeg er normalt ikke så god til denne slags produkter, men den skal da have et forsøg alligevel. Ved dog bare ikke lige hvornår jeg tør begive mig ud i det. *Haha* Håber ikke smagen er en form for danskvand for det kan jeg simpelthen ikke fordrage.


Det var så hvad der gemte sig i Beauty Boxen denne måned. Selvom jeg er ked af at der ikke er noget makeup med denne gang, så er indholdet slet ikke nogen skuffelse. Der er nogle virkelig lækre ting med og så nogen der er sådan okay. Det er faktisk kun de der vitamin-tabletter jeg er sådan lidt "naaaaah" med, men nu må vi se. :D Og så genkendte jeg også lige et tweet i deres lille hæfte. Lidt skægt.


2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)