Nye Brugte Bøger - The Iron Fey Serien

Så modtog jeg igen lidt nye bøger. Eller nye er de jo ikke, som I godt kan se. De er alle købt brugte. Jeg fandt nr. 2, 3 og 4 i en af vores lokale genbrugsbutikker, og undersøgte så hvor mange der ellers var udover dem. Fandt ud af at der er 7 fysiske bøger og 3 e-bøger i denne serie. Derudover er der vist 3 løse e-bøger som sådan nogle ekstra nogen på meget få sider. Har alle e-bøgerne liggende på computeren, men skal lige have dem overført til min tablet for at kunne læse dem. Men nu har jeg da hele serien.

Havde søgt på resten af bøgerne på både CDON, Amazon, Saxo og hvad der ellers er af muligheder, men alle steder var de simpelthen så dyre. Og kunne jeg finde dem brugte, så kostede fragtprisen 10 gange prisen på selve bogen. Totalt langt ude. Så jeg tog eBay i brug og fandt så de sidste 4 bøger der. Nogle af dem var meget dyre, men… jah.. Alt i alt har bøgerne vel kostet mig lidt over 300 kr. Ja det er nok mange penge for bøger jeg slet ikke ved om er noget for mig, og når de er så brugte og slidte som de er. Men… Jah.. Det har ikke den store betydning for mig. Bare der ikke mangler nogle sider eller bøgerne er ved at falde fra hinanden.

Så min samling er blevet en smule større. :D Et hjem er ikke et rigtigt hjem uden bøger.

4 kommentarer:

 1. Den sidste linje er så rigtig. Og hvad er det for noget med skyhøje priser på bøger, hvis man vil have folk til at læse mere, så gør det da muligt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes virkelig også at priser på bøger er blevet latterligt høje. Det er ikke fair!

   Slet
  2. Jeg har det også sådan lidt, hvis man ville have folk til at læse mere,små giv dem da muligheden!

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)